Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Θα πεθάνει...": Η άγνωστη τραγωδία του Δημήτρη Σκαρμούτσου! Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα του γιου του!

Οι τραγικές στιγμές

9 Μαρτίου 2022 11:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο πίσω από τον πάγκο, πάνω από μία κατσαρόλα, να βάζει φωτιά στα τηγάνια και – με εξαιρετική δεξιοτεχνία – να κάνει τα μαγειρικά κόλπα του. Αυτή τη φορά όμως, έκανε την εξαίρεση και βρέθηκε μπροστά από τον πάγκο της κουζίνας, παραχωρώντας συνέντευξη.

Μιλώντας, λοιπόν, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» την Πέμπτη 20 Μαΐου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε σπάνιες αναφορές στα παιδιά του και ειδικότερα στον μεγαλύτερο γιο του, ο οποίος σε βρεφική ακόμα ηλικία κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Άκη Πετρετζίκη από την εποχή του MasterChef, όταν ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στην κριτική επιτροπή, τη σύζυγό του, Μαριέττα Ντάνα και το οικονομικό πλήγμα που υπέστη ο κλάδος της εστίασης λόγω κορωνοϊού.

Η άγνωστη τραγωδία του Δημήτρη Σκαρμούτσου: Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα του γιου του!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κόντεψε να χάσει τον γιο του σε βρεφική ηλικία

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, λοιπόν, έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Το πρώτο από τον προηγούμενο γάμο του και το δεύτερο, με την νυν σύζυγό του, Μαριέττα Ντάνα. Αναφερόμενος και στους δυο, ο σεφ ανέφερε πως τα παιδιά του είναι μία χαρά αυτήν την περίοδο. «Ο μικρός είναι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε πάλι το σχολείο. Ο μεγάλος είναι φοιτητής και δουλεύει στο μαγαζί, όπου βοηθάει στα τιμολόγια. Περνά από όλα τα πόστα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», ανέφερε στην αρχή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Δεν είμαι ο καλύτερος εργοδότης του γιου μου» πρόσθεσε ο σεφ χιουμοριστικά.

«Ο Δημήτρης είχε ένα μεγάλο θέμα υγείας όταν γεννήθηκε»

Όπως ανέφερε στην συνέχεια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με αφορμή τον συνονόματο γιο του, ο ίδιος αποκάλυψε: «Είναι πολύ περίεργη ιστορία. Ο Δημήτρης είχε ένα μεγάλο θέμα υγείας όταν γεννήθηκε. Γεννήθηκε στα Χανιά κα τον φέραμε στην Αθήνα. Δεν ήταν ζήσει επειδή έκανε μια μεγάλη επέμβαση πολύ μικρός κι έπρεπε να τον βαφτίσουμε στο νοσοκομείο. Εγώ και η πρώην γυναίκα μου δεν είχαμε σκεφτεί καν τι όνομα θα του δώσουμε και αποφασίσαμε να τον βγάλουμε Δημήτρη» σημείωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε μία σπάνια και πρωτάκουστη εξομολόγησή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share