Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Εγγόνι από την Δέσποινα Βανδή...": Σε πελάγη ευτυχίας η μάνα του Βασίλη Μπισμπίκη

Η πεθερά της Δέσποινας δεν κρύβει την χαρά της

9 Μαρτίου 2022 10:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας του ζευγαριού μέρα με την μέρα φουντώνει ενώ το έχουν πάει και ένα βήμα παρακάτω, με την τραγουδίστρια να έχει γνωρίσει τους γονείς του ηθοποιού.

Είναι κοινό μυστικό πως το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους, με τους γονείς του Βασίλη να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την γνωριμία τους με την Δέσποινα! Μάλιστα σε πρόσφατο τραπέζι της οικογένειας, στο πατρικό του ηθοποιού στο Λουτράκι Κορινθίας, η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκε μετά το τραπέζι και πήγε και έπλυνε όλα τα πιάτα ώστε να ξεκουράσει την μητέρα του Βασίλη. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο!

Το μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους

Από εκείνη την μέρα, η μητέρα του ηθοποιού πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Χαρακτηριστικό είναι πως σε καφεδάκια με τις γειτόνισσες της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της αφού βλέπει τον γιο της να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Μάλιστα η ίδια τονίζει πως θα ήθελε να γίνει ξανά γιαγιά και να δει εγγόνι από την Δέσποινα Βανδή, κάτι που ωστόσο το ζευγάρι δεν δείχνει να έχει σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό YES και σε καμία περίπτωση δεν "υιοθετούμε" όσα αναφέρει!

'Εγγόνι από την Δέσποινα Βανδή...': Σε πελάγη ευτυχίας η μάνα του Βασίλη Μπισμπίκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share