Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τη δήλωση της Αναστασίας: «Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο Παντελής Παντελίδης»

Τι είπε η 18χρονη τραγουδίστρια;

8 Μαρτίου 2022 18:03
Σάλος με τη δήλωση της Αναστασίας: «Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο Παντελής Παντελίδης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 18χρονη Αναστασία που κατάφερε να γίνει viral με το τραγούδι της «Αμαρτίες», μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την επιτυχία της στο TikTok.

«Είχα παρακολουθήσει τον αλγόριθμο του TikTok και ήξερα ότι το τραγούδι θα πάρει κάποια έκταση» σημείωσε, τονίζοντας πως «όταν έγινε viral το τραγούδι μου δεν το πίστευα».

Δείτε επίσης: Μίνα Αρναούτη: «Στις 18 Φεβρουαρίου πέθανε ο Παντελής, αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και μένα κάθε μέρα...» - Έξι χρόνια από το μοιραίο για τον Παντελίδη (photo)

Η Αναστασία σημείωσε ότι τα social media έχουν ιδιαίτερη δύναμη

«Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο Παντελής Παντελίδης», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι πέρα από τα θετικά, ακούει και αρνητικά σχόλια.

«Ένα από τα αρνητικά σχόλια που ακούω είναι ότι δεν μπορούν να ακούνε άλλο το τραγούδι μου», είπε επίσης και τόνισε πως «πολλοί μου λένε ότι αν και δεν ακούνε αυτή τη μουσική, θέλουν να ακούνε το τραγούδι μου».

Όπως αποκάλυψε από μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς ήταν συνεχώς με ένα μικρόφωνο στο χέρι, ενώ υπογράμμισε πως είχε στο πλευρό της τους γονείς της. «Οι γονείς μου σε ό,τι επιλογή είχα ήταν πάντα κοντά μου», ανέφερε.

Τέλος, σημείωσε ότι τα πρότυπά της είναι η Γλυκερία και η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share