Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ακουμπά τη θάλασσα: Το μαγευτικό πατρικό σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που όλοι θα θέλαμε για εξοχικό

Εκεί περνά τα καλοκαίρια της

8 Μαρτίου 2022 14:27
Ακουμπά τη θάλασσα: Το μαγευτικό πατρικό σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που όλοι θα θέλαμε για εξοχικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δικαίως καταφέρει να εξαργυρώσει την επιτυχία της ως ηθοποιού και επιχειρηματία, με την ίδια να ζει σε έναν υπέροχο γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και να μας δείχνει αρκετά από τα καθημερινά της στιγμιότυπα στο σπίτι της και όχι μόνο.

Το εξοχικό της στη Μάνη, για παράδειγμα, είναι πραγματικά υπέροχο. Το καλοκαίρι στην περιοχή, άλλωστε, είναι μοναδικό και η γνωστή καλλιτέχνιδα έχει το δικό της πατρικό σπίτι και εξοχικό, πλέον, στο Γύθειο, για να το απολαμβάνει.

Ένα πραγματικά αρχοντικό εξοχικό

Η ίδια, άλλωστε, φροντίζει συχνά πυκνά να πηγαίνει στην περιοχή της καταγωγής της, μαζί με το σύζυγό της και, πλέον, τα δύο παιδιά τους. Το ίδιο το σπίτι, από την άλλη, είναι απλά υπέροχο, ακουμπώντας σχεδόν στη θάλασσα κι έχοντας μια τρομερή θέα.

Το μπαλκόνι της, ειδικά, με ξαπλώστρες και αρκετά ακόμη κομφόρ, συνιστούν πραγματικά έναν παράδεισο, τον οποίο καθένας θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του, με το σπίτι αυτό να αποτελεί μια πραγματική μαγεία, αν και φυσικά δεν έγινε εκεί το ξεχωριστό πάρτι για τα γενέθλιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share