Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Κι όμως: Αυτή είναι η καταγωγή της Μαρίας Ηλιάκη

Από εκεί ξεκίνησε...

8 Μαρτίου 2022 10:34
Κι όμως: Αυτή είναι η καταγωγή της Μαρίας Ηλιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε φέτος την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση, με την ίδια να βρίσκεται ξανά στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου από πολλές απόψεις, ενώ στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Η ίδια από το 2018 είναι σε σχέση με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη. Τον Μάιο του 2021, γεννήθηκε η κόρη τους, Κατερίνα, με την Ηλιάκη να δείχνει δύναμη απέναντι σε όποια σχόλια αντιμετώπισε για τη μητρότητα άνω των 40 ετών, ενώ στην τελευταία της εκπομπή έμεινε άφωνη με μια αποκάλυψη της Καραβάτου.

Έτσι ξεκίνησε την πορεία της

Η ίδια, φυσικά, ξεκίνησε από πιο μακριά, μέχρι να μείνει στη συνείδησή μας ως επιτυχημένη παρουσιάστρια. Γεννήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 1978 (σύμφωνα με τα στοιχεία εκλογικού σώματος του Υπουργείου Εσωτερικών) στο χωριό Άγιοι Δέκα Ηρακλείου, από όπου και κατάγεται.

Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6 (νυν Μουσικός 98.6), αρχίζοντας κάπως έτσι την πορεία της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share