Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

Τα παιδιά της, το beach volley, οι πλαστικές και η κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία

7 Μαρτίου 2022 16:21
Σοκαριστική αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αναφέρθηκε στα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία.

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό και μετά μπήκα στο Εθνικό. Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και έχω αρνηθεί, δε θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα. Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πήγε σε ένα ριάλιτι», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη: «Φορούσα εσώρουχο και είχε βάλει πίσω μου...» (Video)

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

Σωτήρης Καλυβάτσης: Κατακεραύνωσε τον Κανάκη - «Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο...»

Ο ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη αλλά και για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Παράλληλα, δε δίστασε να αναφερθεί και στον άλλοτε στενό του συνεργάτη και φίλο, Αντώνη Κανάκη.

Οι δηλώσεις του Καλυβάτση για Κανάκη και Παναγιωτόπουλο

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Και συνέχισε: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν».

Όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ίδιος ανέφερε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share