Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μοίρασε εγκεφαλικά η Φουρέιρα: Το «see through» φόρεμα και η τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά της (photo)

Πάντα εντυπωσιακή και σέξι!

7 Μαρτίου 2022 15:52
Μοίρασε εγκεφαλικά η Φουρέιρα: Το «see through» φόρεμα και η τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (7/3) η Ελένη Φουρέιρα και είπε να τα γιορτάσει δεόντως.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κλείνει τα 35 και με τις φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν την απασχολεί ο χρόνος που περνά. Η ίδια παραμένει εντυπωσιακή και σέξι και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα.

Έξαλλο πάρτι για την Αθηνά Οικονομάκου: Γιόρτασε τα γενέθλια της σε αποκριάτικους ρυθμούς - Πόσο χρονών έγινε

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο see through φόρεμα και μοίρασε εγκεφαλικά στους ακολούθους της. «Είναι τα γενέθλιά μου», έγραψε στη λεζάντα και όλοι έσπευσαν να της ευχηθούν «χρόνια πολλά».

φουρειρα-γενεθλια

Μάλιστα, μία ομάδα θαυμαστών της της έκανε και μια τούρτα έκπληξη και εκείνη έκανε insta story για να τους ευχαριστήσει. «Όταν έχεις τους καλύτερους θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Σας αγαπώ παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Ώρες ευτυχίας για τον Χρήστο Φερεντίνο - Το τηλεφώνημα από την Σοφία Παυλίδου

Πολύ ευχάριστη μέρα είναι η σημερινή για τον Χρήστο Φερεντίνο, καθώς έχει τα γενέθλιά του. Ο γνωστός παρουσιαστής γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου το 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης. Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή «Άκου να Δεις» η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο Πλέον παρουσιάζει το γνωστό σε όλους τηλεπαιχνίδι «Deal». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο, έχουν γενέθλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share