Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σωτήρης Καλυβάτσης: Κατακεραύνωσε τον Κανάκη - «Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο...»

«Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα...»

7 Μαρτίου 2022 15:13
Σωτήρης Καλυβάτσης: Κατακεραύνωσε τον Κανάκη - «Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη αλλά και για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Παράλληλα, δε δίστασε να αναφερθεί και στον άλλοτε στενό του συνεργάτη και φίλο, Αντώνη Κανάκη.

Δείτε επίσης; Σούσουρο με τον Σωτήρη Καλυβάτση: Αποκάλυψε τι συνέβη στον τσακωμό της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη (Video)

Οι δηλώσεις του Καλυβάτση για Κανάκη και Παναγιωτόπουλο

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Και συνέχισε: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν».

Όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ίδιος ανέφερε: «Αν ήμουν σε μια τέτοια ομάδα, κι εγώ προφανώς θα το αντιμετώπιζα όπως και τα παιδιά. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Στάθη, τον γνώριζα ελάχιστα, δεν είχα κάνει ποτέ παρέα μαζί του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share