Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλο πάρτι για την Αθηνά Οικονομάκου: Γιόρτασε τα γενέθλια της σε αποκριάτικους ρυθμούς - Πόσο χρονών έγινε

Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»;

7 Μαρτίου 2022 10:20
Έξαλλο πάρτι για την Αθηνά Οικονομάκου: Γιόρτασε τα γενέθλια της σε αποκριάτικους ρυθμούς - Πόσο χρονών έγινε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γενέθλια είχε στις 6 Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε πάρτι σε αποκριάτικους ρυθμούς, το οποίο, όπως φαίνεται, θα θυμούνται κάποιοι για πολύ καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός κάλεσε τους κοντινούς της φίλους στο μασκέ πάρτι της και έδωσε «ρέστα» στο χορό. Η ίδια έκλεισε τα 36 και εντυπωσίασε με τη στολή που αποφάσισε να βάλει.

Δείτε επίσης: "Έρχεται ένας τρίτος άνθρωπος και..." - Η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαιώνει τις φήμες

Το πάρτι ήταν η απόλυτη επιτυχία με την ηθοποιό να το γλεντάει αρκετά και με τις συναδέρφους της Βάσω Λασκαράκη, Ευαγγελία Συριοπούλου και Νικόλ Παναγιώτου να δίνουν το παρών.

Μάλιστα, ανέβασαν και φωτογραφίες στο Instagram, με την Αθηνά Οικονομάκου να ποζάρει ως γοργόνα και την Βάσω Λασκαράκη να παραδέχεται ότι για το χατίρι της φίλης της φόρεσε τα αποκριάτικα μετά από 25 χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες:

«Ήμουν προβληματισμένη...» - Συγκινεί για την εγκυμοσύνη της η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πρόσφατα για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο, σχολιάζοντας και το πώς πέρασε στις εγκυμοσύνες της, όπως και το πώς άλλαξε η ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός, για την οποία αναφέρθηκε κι ένα σημαντικό λάθος στο γάμο της, παραδέχτηκε πως με τον ερχομό του γιου της, η ψυχολογία της δεν ήταν και τόσο καλή, μιας και εκείνη την περίοδο υπήρξε αρκετά προβληματισμένη.

Έτσι πέρασαν οι εγκυμοσύνες της

«Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Και παραδέχτηκε για την μητρότητα: «Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια… τρομερή ανασφάλεια», είπε η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share