Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Άφωνη» η Ηλιάκη με την αποκάλυψη της Καραβάτου: «Το μωρό...»

«Κόκαλο» η παρουσιάστρια

7 Μαρτίου 2022 08:01
«Άφωνη» η Ηλιάκη με την αποκάλυψη της Καραβάτου: «Το μωρό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η χθεσινή (6/3) εκπομπή του «Τι Λες Τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε κάτι για τη Μαρία Ηλιάκη. Και πιο συγκεκριμένα για την κόρη της Μαρίας, τη μικρή Κατερίνα. Η εκπομπή πρόβαλε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» και εκεί έγινε η αποκάλυψη.

Στο απόσπασμα φαίνεται η κόρη της Βασιλικής και του Φίλιππου. Και το μωράκι ήταν τόσο γλυκό που στην παρουσιάστρια θύμισε την κόρη της Μαρίας Ηλιάκης, την Κατερινούλα. Παράλληλα, συντετριμμένη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής της, με την ίδια να μιλά για μια υπόθεση, που συγκλονίζει την χώρα.

Μαρία Ηλιακή και Κατερίνα Καραβάτου

«Το μωρό έμοιαζε με την Κατερινούλα τη δικιά σου…» είπε η Καραβάτου με την Ηλιάκη να την κοιτά έκπληκτη και να διαφωνεί μαζί της!

«Βυθίστηκε» στη θλίψη η Κατερίνα Καραβάτου: «Τώρα πια...»

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες, με την ίδια να συγκινείται από ορισμένα στιγμιότυπα, που αντίκρυσε.

Η παρουσιάστρια, που μίλησε και για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, συγκινήθηκε βλέποντας εικόνες από μία άλλη εποχή, εικόνες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έχοντας χάσει πριν από λίγο καιρό τη μητέρα της η φόρτισή της ήταν μεγάλη.

Καθώς κοιτούσε τις φωτογραφίες έκανε και μία σκέψη για τις ζοφερές ημέρες που περνά η ανθρωπότητα και έγραψε μεταξύ άλλων «δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη».

Η συγκινητική τοποθέτηση της Καραβάτου

«Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν. Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν μ έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι.

Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα. Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη» ήταν τα λόγια της στη συνοδευτική λεζάντα του ποστ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share