Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του - Τι έγραψε;

«Μια μέρα θα ξαναβρεθούμε»

6 Μαρτίου 2022 16:54
Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του - Τι έγραψε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάει κόκαλα η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, σε ηλικία 31 ετών.

Συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου, με αφορμή τις 40 μέρες από τον θάνατο του αγαπημένου της Πάνου Νάτση, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας στίχους από ένα ποίημα, αφιερωμένους στον αγαπημένο της.

«Μια μέρα θα ξαναβρεθούμε. Θ' αγοράσουμε τότε κι εμείς ένα δικό μας γραμμόφωνο και θα το βάζουμε να παίζει όλη την ώρα. Ναι, αγάπη μου, Θα κάτσουμε κιόλας στο παράθυρο, κοντά-κοντά. Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Και τότε όλα τα βράδια κι όλα τ' άστρα κι όλα τα τραγούδια θα 'ναι δικά μας», έγραψε η κοπέλα και κάτω από τους στίχους πρόσθεσε: «40».

Δείτε την ανάρτησή της

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»: Συγκλονίζει η σύντροφος του Πάνου Νάτση - «Λύγισε» η Καινούργιου με την αποκάλυψη

Μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου από τη Διονυσία Γεωργίαδου, σύντροφο του Πάνου Νάτση, ο οποίος πριν από περίπου σαράντα μέρες έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Παράλληλα, μία νέα σπαρακτική ανάρτηση έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου για την απώλειά του συντρόφους της Πάνου Νάτση, με την ίδια πριν από λίγες μέρες να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως έκανε τα τατουάζ του αγαπημένου της, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του.

Η νεαρή τραγουδίστρια και σαξοφωνίστα η οποία είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο άντρας της ζωής της, ο οποίος ήταν μόλις 31 ετών, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα σχέδια που είχαν οι δυο τους.

Όπως είπε, σκόπευαν να μετακομίσουν σε σπίτι όπου θα έστηναν το σπιτικό τους και την οικογένειά τους. Και για πρώτη φορά αποκάλυψαν ότι πέρα από προετοιμασίες για τον γάμο, εκείνο που τους ενδιέφερε ήταν να αποκτήσουν ένα παιδί που τόσο πολύ ήθελαν.

Η Διονυσία, συντετριμμένη ακόμα από τον ξαφνικό χαμό του συντρόφου της, παραδέχτηκε πως συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Πάνο Νάτση, παρ' όλο που πλέον εκείνος δεν είναι εδώ.

Η ίδια τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην του είχε πει πριν φύγει από τη ζωή καθώς τον λάτρευε και τη λάτρευε και τα έλεγαν όλα μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share