Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Βόμβα" από την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ - Δεν το περίμενε κανείς

Χαμός!

6 Μαρτίου 2022 11:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα μόνιμη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ, μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό θα είναι το Κάστρο του Ουίνσδορ.

Παράλληλα, λίγες ημέρες νωρίτερα η Βασίλισσα Ελισάβετ ανέβαλλε τη δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος

Η μονάρχης δεν έχει σκοπό να γυρίσει ξανά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, η τελευταία νύχτα που πέρασε εκεί υπολογίζεται πως ήταν τον Μάρτιο του 2020.

Πλέον, θα ζει μόνιμα στο κάστρο του Ουίνσδορ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα «εργάζεται από το σπίτι», καθώς θα δέχεται όλες τις επίσημες επισκέψεις, όπως τους αξιωματούχους, στο σπίτι της στο Μπέρκσαϊρ.

Αναφέρεται επίσης, πως οι βασιλικοί σύμβουλοι θέλουν να περιορίσουν τα ταξίδια της Βασίλισσας, αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αδύναμη πλέον.

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας της με δύο γραμματείς των Υπηρεσιών Άμυνας.

Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε το Κάστρο του Ουίνσδορ για να απομονωθεί. Άλλωστε, πρόκειται για το μέρος που πέρασε το lockdown με τον πρίγκιπα Φίλιππο, λίγο πριν τον θάνατό του, τον Απρίλιο του περασμένου χρόνου.

Εκεί, όπως αναφέρουν πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, το ζευγάρι «ανακάλυψε ξανά» την ευτυχία. «Θυμήθηκαν τα χρόνια τους μαζί και ήρθαν ξανά κοντά», ανέφερε πηγή στη DailyMail.

Ο βασιλικός συγγραφέας, Χιούγκο Βίκερς δήλωσε στη Sunday Times: «Το Ουίνσδορ είναι το μέρος που αγαπά. Εκεί ζουν οι αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί είναι τα πόνι της και η οικογένεια της είναι κοντά. Βγάζει νόημα το γιατί επέλεξε να ζήσει στο Ουίνσδορ».

Η απόφασή της μπορεί να επηρεάστηκε κι από το γεγονός ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιείται ανακαίνιση στο Παλάτι του Μπάκιγμαχ, η οποία αναφέρεται πως ίσως διαρκέσει μέχρι το 2027. Αυτό σημαίνει ότι στα Ανάκτορα θα ζουν πλέον, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, οι οποίοι θα αναλάβουν και τον θρόνο, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share