Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθήνα Οικονομάκου: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της που χαρακτηρίζει ως "σούπερ ήρωα" της

Της έχει κλέψει την καρδιά

5 Μαρτίου 2022 20:47
Αθήνα Οικονομάκου: Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της που χαρακτηρίζει ως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην ζωή της ταλαντούχας ηθοποιού και επιχειρηματία, Αθηνάς Οικονομάκου, μετά από τη γέννα του πρώτου της παιδιού, του Μάξιμου.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ την συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Νίκο Βουρλιώτη.

Χθες, με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τις αποκριές, η Αθηνά Οικονομάκου, έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram, με τον γιο της Μάξιμο, ντυμένο Μαύρο Πάνθηρα και έγραψε στη λεζάντα "MY SUPERHERO" (Ο σούπερ ήρωας μου).

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Η γέννηση των παιδιών της

Το Μάρτιου του 2018 ήρθε στη ζωή της ο Μάξιμος, το πρώτο της παιδί και η ζωή της γέμισε ευτυχία και χαρά.

«Είχα ένα φυσιολογικό τοκετό, έκανα επτά ώρες να γεννήσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης. Ωστόσο, επειδή οι “συνθήκες” δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκές, προτίμησα να αντέξω τις ωδίνες χωρίς μεγάλη δόση επισκληριδίου, ώστε να ολοκληρωθεί σχετικά άμεσα ο τοκετός. Η δυσκολία λοιπόν ήταν στο να πάρω την απόφαση να γεννήσω φυσιολογικά και να μην πω “δεν αντέχω άλλο, πάμε με καισαρική”, ως είθισται» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στο people.

«Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς. Είναι και οι ορμόνες, που νομίζω πως εκείνη την ώρα κάνουν πάρτι, οπότε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι έζησα την απόλυτη συγκίνηση ή αυτό που λένε, ότι μόλις πάρεις το παιδί στην αγκαλιά σου, νιώθεις πως έγινες μανούλα και κλαις. Εμένα με έπιασε κλάμα από την υπερένταση και την ανακούφιση ότι τα κατάφερα και πήγαν όλα καλά. Από εκεί και πέρα η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά. Τουλάχιστον σε μένα έτσι προέκυψε. Δεν ένιωσα αμέσως αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία τού “έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου».

Το 2021 ήρθε στη ζωή της και το δεύτερο παιδί της, η κόρη της, η Γαία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share