Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Νίκο Βουρλιώτη: "Λέω “πόσο μ@λάκ@ς είμαι!"

Έτσι το εμπνεύστηκε...

5 Μαρτίου 2022 18:18
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Νίκο Βουρλιώτη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι γνωρίζουμε το τραγούδι των Goin’ Through, "Πόσο μ@λάκ@ς είσαι", που έκανε μεγάλη επιτυχία πριν από περισσότερο από μία δεκαετία. Ωστόσο, αυτό που ίσως να μην γνώριζες είναι το πως δημιουργήθηκε αυτό το τραγούδι.

Παράλληλα, αυτή είναι η Ελληνίδα συμπρωταγωνίστρια του Στάθη Ψάλτη, που αυτοκτόνησε στα 49 της.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, αποκάλυψε στο MEGA STAR, πως εμπνεύστηκε αυτό τι τραγούδι.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το 2004, όταν οι Goin’ Through βρίσκονταν στη διαδικασία παραγωγής του δίσκου «La Sagrada Familia»…

Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε πως σε ένα από τα sessions του συγκροτήματος είχε φτάσει αργοπορημένος και γύρισε πίσω στο αυτοκίνητο, επειδή είχε ξεχάσει κάτι.

Επειδή δεν είχε βάλει ζώνη το αυτοκίνητο ξεκίνησε να χτυπάει με τον χαρακτήριστικό ήχο του «ντιν, ντιν, ντιν» και αυτό ήταν η έμπνευση για ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια.

«Λέω “πόσο μ@λάκ@ς είμαι!” και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο καταγράφεται η πρώτη version του τραγουδιού», είπε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Ούτε παρουσιαστής ούτε ραδιοφωνικός παραγωγός: Αυτή είναι η πρώτη δουλειά που έκανε ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης είναι σήμερα ένας απόλυτα επιτυχημένος παρουσιαστής, με τρεις δεκαετίες παρουσίας περίπου στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο πάντως να μη μένει μονάχα εκεί.

Αυτό που τον διακρίνει, σε κάθε περίπτωση, είναι η διάθεσή του να δουλεύει και να καινοτομεί σε κάθε τομέα, με τον οποίο καταπιάνεται. Για αυτό, άλλωστε, και βρίσκεται στην κορυφή της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, αλλά δεν άρχισε από εκεί.

Έτσι έκανε την αρχή

Ο Κανάκης στα νεανικά του χρόνια, πουλούσε σνακ στον κινηματογράφο, έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρος.

Στην ηλικία των 15 ετών εργάσθηκε ως DJ. Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκε αρχικά σε πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης στην ηλικία των δώδεκα ετών. Εκείνη την περίοδο διάλεξε το επώνυμο Κανάκης, για να ακολουθήσουν μετά όσα είναι γνωστά ως ιστορία του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για το τέλος του «Ράδιο Αρβύλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share