Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Έρχονται καταθέσεις «φωτιά» τριών πασίγνωστων ηθοποιών - «Θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν...» (Video)

Νέες αποκαλύψεις

3 Μαρτίου 2022 16:37
Πέτρος Φιλιππίδης: Έρχονται καταθέσεις «φωτιά» τριών πασίγνωστων ηθοποιών - «Θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί σε λίγες ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο «Πρωινό» σήμερα Πέμπτη, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε, αρχικά, πως ο ηθοποιός είχε κάνει δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης πριν από λίγες μέρες, η οποία και απορρίφθηκε.

«Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν».

«Βόμβες» Ελένης Καρακάση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχε πολύ έντονες...»

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Ελένη Καρακάση. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βαραίνουν τον ηθοποιό και μίλησε για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της μαζί του.

«Δεν είχα κάποια κακή εμπειρία για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που είχα καταλάβει από τον Πέτρο ήταν ότι είχε πάντα πολύ έντονα νεύρα. Υπήρχε πάντα μία αφορμή, δεν ήταν αδικαιολόγητα έτσι, αλλά ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του. Είχες την αίσθηση ότι ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν μου έκανε κάτι», δήλωσε η Έλενα Καρακάση.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είχε ακούσει ποτέ φήμες για τον συνάδελφό της και ξαφνιάστηκε με όσα βγήκαν μετά, στο φως της δημοσιότητας.

«Δεν υπήρχαν φήμες τότε, ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα. Δεν το ήξερα καν. Πραγματικά, πιστεύω ότι κάποιος μπορεί όντως να μην το ξέρει κι εννοώ τους κοντινούς του ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Παράλληλα, με αιχμηρό λόγο μίλησε ο Φώτης Σπύρου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και την προσωπική του εμπειρία κακοποιητικής συμπεριφοράς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share