Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκέτος παράδεισος: Αυτές είναι οι εντυπωσιακές βίλες της Σοφίας Αλιμπέρτη που... κόβουν την ανάσα - Ποιο παιδί της θα τις κληρονομήσει

Να πας και να μην φεύγεις ποτέ...

3 Μαρτίου 2022 07:52
Σκέτος παράδεισος: Αυτές είναι οι εντυπωσιακές βίλες της Σοφίας Αλιμπέρτη που... κόβουν την ανάσα - Ποιο παιδί της θα τις κληρονομήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εδώ και πολλά χρόνια να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης, μαζί με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται για αποχή από τη δημοσιότητα, έχοντας επικεντρωθεί στη ζωή της στην Πάρο την τελευταία οκταετία.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που λατρέψαμε από τις ταινίες του 1980 μέχρι τις αρχές περίπου του 2010, όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί, έχει δημιουργήσει το δικό της παράδεισο στην Πάρο, ασχολούμενη με αρκετούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς.

Το επαγγελματικό της «βήμα» με... το ίδιο της το παιδί

Ένας από τους κλάδους αυτούς, μάλιστα, είναι αυτός των ξενοδοχειακών μονάδων, με τον οποίο άρχισε να ασχολείται το Μάιο του 2021, σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα δηλαδή. Η Αλιμπέρτη εντόπισε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο σε πολυτελές resort και αποφάσισε, με βάση αυτό να κάνει το νέο της ξεκίνημα.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι στην Νάουσα Πάρου διαθέτει ήδη μια όμορφη καφετέρια, που αποτελούσε τη βασική της ασχολία. Στο ξενοδοχείο, πάντως, έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, αναδεικνύοντας όλα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, με τις πολυτελείς βίλες του συγκροτήματος πραγματικά να... αγγίζουν τη θάλασσα.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Aliberti (@sofoufou)

Η καλλιτέχνις, όμως, δεν είναι μόνη της σε αυτό το «βήμα». Ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης, έχει αγοράσει μαζί της αυτές τις σουίτες, με τις εργασίες να αλλάζουν εντυπωσιακά το τοπίο. Ο Μιχαήλ, λογικά, θα είναι κι εκείνος που θα τις κληρονομήσει, με τη μητέρα του να έχει κάνει ήδη τη διαθήκη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share