Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ξέσπασε" ο ηθοποιός που κατήγγειλε πρώτος τον Γιώργο Κιμούλη στο ΣΕΗ πριν 25 χρονια (video)

"Είχα καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη στη..."

2 Μαρτίου 2022 13:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μίλτος Δημουλής είναι ο πρώτος ηθοποιός που κατήγγειλε πριν από 25 χρόνια στο ΣΕΗ τον Γιώργο Κιμούλη, κάτι που είχε οδηγήσει στη διαγραφή του δεύτερου από το σωματείο.

Παράλληλα, άσχημες εξελίξεις για Παύλο Χαϊκάλη, Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το θέμα λέγοντας: «Είχα καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη στη γενική συνέλευση του κλάδου, αφού υπήρχαν καταγγελίες πριν στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ και στο πειθαρχικό. Θα μου επιστρέψετε να μην κάνω αναφορά σε λεπτομέρειες. Ο βασικός λόγος είναι ότι είμαι 53 ετών, ασχολούμαι με το θέατρο αδιάλειπτα και αδιάπτωτα 35 χρόνια κι έχω μάθει τις καταγγελίες να τις κάνω στα αρμόδια θερμικά όργανα, δηλαδή στο ΔΣ του ΣΕΗ και στο πειθαρχικό κι αν χρειαστεί και στη δικαιοσύνη».


Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Μέχρι τώρα, εκεί κάνω τις καταγγελίες μου. Αυτή τη στιγμή καλούμαι σε ένα πεζοδρόμιο, έξω από ένα θέατρο, να κάνω τρόπον τινά μια καταγγελία. Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες, όμως, δεσμεύομαι, αφού μιλήσω με το σωματείο μου, που τιμώ τους αγώνες του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, αφού ενημερωθώ επαρκώς, να δώσω επαρκείς πληροφορίες για την υπόθεση. Και θα αναφερθώ επακριβώς στα γεγονότα της εποχής εκείνης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share