Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλεξάνδρα Καϋμένου: Αυτός είναι ο λόγος που έληξε την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

"Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ γιατί ..."

1 Μαρτίου 2022 21:35
Αλεξάνδρα Καϋμένου: Αυτός είναι ο λόγος που έληξε την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον λόγο για τον οποίο παραιτήθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Καϋμένου, μεταξύ άλλων, στην "Κυψέλη” της ΕΡΤ2. Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου από το Καλημέρα Ελλάδα.

Η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Με νέα ματιά" στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ1 μίλησε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο για την μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και όλα όσα αποκόμισε από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας

"Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν το μεγαλύτερο σχολείο. Ακόμα τον ευχαριστώ και το λέω ότι μου άνοιξε την πόρτα που άπλωσε το χέρι και μου είπε σε θέλω μαζί μου. Με πήρε μαζί του. Έμαθα πάρα πολλά από τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο άνθρωπος αυτός είναι 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, κάνει τόσα χρόνια αυτή την επιτυχημένη εκπομπή και μου έδωσε πάρα πολλά όταν έφυγα από εκεί.

Ακόμα και σήμερα σκέφτομαι: 'Ο κύριος Γιώργος τι θα σκεφτόταν; Πώς θα το έκανε αυτό το θέμα; Τι θα ψάχναμε;'. Μου έδωσε πάρα πολλά” είπε αρχικά αναφερόμενη στο ξεκίνημά της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και το "Καλημέρα Ελλάδα” και συμπλήρωσε: "Δεν είναι μέντορας μου. Έχω άλλον μέντορα που είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να δουλεύει και εφόσον έχω περάσει από δίπλα του έχω πάρει τα καλά στοιχεία που χρειάζεται για; να συνεχίσω κι εγώ στο επάγγελμα αυτό”.

Για την αποχώρησή της από το "Καλημέρα Ελλάδα” και τον ΑΝΤ1 εκμυστηρεύτηκε: "Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ γιατί ήθελα να προχωρήσω. Ένιωθα ότι δεν είχα να δώσω κάτι άλλο εκεί. Παραιτήθηκα εντελώς από τον ΑΝΤ1, χωρίς να έχω άλλη δουλειά. Δεν είχα συμφωνήσει κάτι άλλο. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με έναν άλλον σταθμό που δεν κατέληξαν κάπου, ωστόσο εγώ είχα ήδη παραιτηθεί”.

"Εννοείται αντιμετώπισα κριτική. Κι από συναδέλφους μάλιστα που δεν περίμενα με αυτόν τον τρόπο. Υπήρχε άνθρωπος που όταν μου είπαν ότι θα κάνω το καλοκαιρινό, που δεν το είχα επιλέξει, δεν μου έλεγε καλημέρα. Συνάδελφος που θεωρούσα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις και βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον στο ρεπορτάζ και ξαφνικά με κοιτούσε με μισό μάτι” ανέφερε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Καϋμένου στην "Κυψέλη” .

Για την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή στον αέρα εξομολογήθηκε: "'Έχω συγκινηθεί σε ρεπορτάζ για το Μάτι. Ήμασταν στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο στο "Κόκκινο Λιμανάκι”, κι εκεί που είμαι στον αέρα καταλαβαίνω ότι δακρύζω με αυτά που λέω και με κόψανε, σας το λέω ακόμα και ανατριχιάζω. Ολοκλήρωσα το ρεπορτάζ γιατί μου ήταν κι εμένα πάρα πολύ δύσκολο” ενώ πρόσθεσε: "Στην πρώτη δολοφονία που είχα πάει, έκλαιγα δύο μέρες ανεξήγητα. Έπαιρνα τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μου κι έκλαιγα. Είχα δει σκηνές που δεν τις είχα ξαναδεί".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share