Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν πάει ο νους σας: Αυτή τη δουλειά έκανε ο πατέρας του Ηλία Ψινάκη!

Ποιο ήταν το επάγγελμά του;

28 Φεβρουαρίου 2022 13:38
Δεν πάει ο νους σας: Αυτή τη δουλειά έκανε ο πατέρας του Ηλία Ψινάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται χρόνια στον χώρο του θεάματος και έχει περάσει από πολλές θέσεις, όπως μάνατζερ καλλιτεχνών, παρουσιαστής κλπ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και οι γονείς του είναι ο Παναγιώτης και η Αλίκη Ψινάκη. Μεγάλωσε στις Φιλιππίνες αλλά και στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τον Ηλία Ψινάκη: Στη φόρα "ακατάλληλο" βίντεο μέσα στο σπίτι του με νεαρούς!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Ψινάκης σπούδασε διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και μάρκετινγκ και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα και στα δύο.

ηλίας ψινάκης

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά. Στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά το 2004, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το Super Idol, το Dream Show και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέχισε να εργάζεται ως μάνατζερ αρκετών Ελλήνων τραγουδιστών και ηθοποιών

Αυτό που αρκετοί μπορεί να αγνοούν για τη ζωή του είναι πως ο πατέρας του ήταν εργοστασιάρχης και πιο συγκεκριμένα διέθετε εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών.

Οπότε μην σας κάνει εντύπωση η οικονομική του ευρωστία.

"Αν ήμουν μάνατζερ του Σάκη δεν θα...": Ο Ηλίας Ψινάκης παίρνει θέση στο «σκάνδαλο Ρουβά»

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις έφεραν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ενδιαφέρον μέσα σε όλες αυτές τις αντιδράσεις έχουν πάντως όσα είπε στις κάμερες ο Ηλίας Ψινάκης στο αεροδρόμιο όπου τον πέτυχαν.

«Δεν θέλω να γίνω aggressive (επιθετικός) γενικά διότι όταν πειράζουν παιδάκια ή ζωάκια μπορώ να σκοτώσω. Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που να ξέρω; Πού να ξέρω αν είναι λάθος του Ρουβά; Δεν είμαι μάνατζέρ του! Δεν θα γινόταν, αγάπη μου, αν ήμουν μάνατζέρ του» ήταν η αιχμηρή απάντησή του για τη δήλωση του τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share