Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βυθίστηκε» στη θλίψη ο Κώστας Καραμανλής - Στο πλευρό του η Νατάσα Παζαΐτη

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην πρωθυπουργό

28 Φεβρουαρίου 2022 12:42
«Βυθίστηκε» στη θλίψη ο Κώστας Καραμανλής - Στο πλευρό του η Νατάσα Παζαΐτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη θλίψη «βυθίστηκε» ο Κώστας Καραμανλής, με τον πρώην πρωθυπουργό να βιώνει την απώλεια ενός προσώπου ιδιαίτερα σημαντικού για τον ίδιο, έχοντας αποτελέσει μια σπουδαία συνεργάτιδα.

Ο λόγος γίνεται για τη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Ο Καραμανλής, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν καλή φίλη, συνοδοιπόρος και πολύτιμη συνεργάτιδα.

Τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού για τη Γιαννάκου

«Με οδύνη αποχαιρετώ τη Μαριέττα Γιαννάκου. Την καλή μου φίλη. Την συνοδοιπόρο στους πολιτικούς αγώνες. Την πολύτιμη συνεργάτη.

Σε όλη της τη ζωή έδινε δύσκολες μάχες. Τις κέρδισε όλες. Η τελευταία ήταν άνιση και η Μαριέττα λύγισε», υπογραμμίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Θα την θυμάμαι πάντα με αγάπη και απέραντο σεβασμό. Θα τη θυμόμαστε όλοι για την ακεραιότητα, τον ορθολογισμό και την αναλυτική της σκέψη. Για την προσήλωσή της στο συμφέρον του Τόπου και των πολλών. Για την στράτευσή της στο κοινό όραμα της Ευρωπαϊκής Ιδέας. Για την ανεξίτηλη μεταρρυθμιστική σφραγίδα της στην Εκπαίδευση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Θα μας λείψει. Σε όλους όσοι την γνωρίσαμε και πορευτήκαμε μαζί της», προσθέτει ο κ. Καραμανλής και καταλήγει:

«Στην αγαπημένη της Ζωή και στους οικείους της εκφράζω τα συλλυπητήριά μου».

Η αείμνηστη Μαριέττα Γιαννάκου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και «έσβησε» χθες, Κυριακή.

Τον Ιανουάριο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μετά από ατύχημα (πτώση) που είχε. Εντοπίστηκε αιμάτωμα στις απεικονιστικές εξετάσεις της και εισήχθη για νοσηλεία. Η κλινική της εικόνα επιβαρύνθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριέττα Γιαννάκου είχε βαρύ ιατρικό φάκελο καθώς έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη, νόσος η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της πριν από περίπου μία δεκαετία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share