Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Η προφητική της ατάκα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου το 2006 (video)

«Αν ασχοληθείς πιστεύω πως θα είσαι από τους σημαντικότερους...»

27 Φεβρουαρίου 2022 22:56
Ναταλία Γερμανού: Η προφητική της ατάκα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου το 2006 (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2006 είδαμε για πρώτη φορά τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην μικρή οθόνη καθώς είχε επιχειρήσει για πρώτη φορά να εμφανιστεί σε talent show και συγκεκριμένα στο Dream Show. Μάλιστα, στην κριτική επιτροπή ήταν η Ναταλία Γερμανού, Ηλίας Ψινάκης αλλά και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος.

Ο τότε 15 χρονών Μαυρίκιος είχε ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία Caruso από Lucio Dalla και ενθουσίασε με τις φωνητικές τους ικανότητες. Έτσι, η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει μια πρόβλεψη στην οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: δηλαδή σε πέντε χρόνια αν ασχοληθείς πιστεύω πως θα είσαι από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην Ελλάδα και άλλων χωρών».

«Πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού: «Είναι αυτές οι αμήχανες στιγμές...»

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προβλήθηκε στην σημερινή εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κι άλλων χωρών είπα;» είπε και κρύφτηκε πίσω από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Τι μπορεί να σκεφτόμουν;».

Η προφητεία της Ναταλίας Γερμανού για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Πουλάει τρέλα ο Μαυρίκος Μαυρικίου: «Όποιος δε θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φαίνεται πως... μας πουλάει τρέλα, αφού τη μία στιγμή είναι παρών σε όλα τα κανάλια και, παράλληλα, ζητά από όσους δε θέλουν να τον βλέπουν, να αλλάξουν κανάλι.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή Happy Day. Οι δυο τους, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αναφέρθηκαν στα σχέδια για την απόκτηση παιδιού, ενώ απάντησαν και στα αρνητικά σχόλια που ακούν, μιλώντας νωρίτερα για το επόμενο «βήμα».

Η απάντηση του Μαυρικίου σε όσους τον κατηγορούν

«Ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος, ότι του έχω δώσει νεότητα.

Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Για το γεγονός ότι έχουν γίνει viral οι δυο τους τον τελευταίο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share