Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Χωμένη» στα πολιτικά η Φαίη Σκόρδα: Αυτός ο γνωστός βουλευτής είναι θείος της!

Το γνωρίζατε;

27 Φεβρουαρίου 2022 17:13
«Χωμένη» στα πολιτικά η Φαίη Σκόρδα: Αυτός ο γνωστός βουλευτής είναι θείος της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (γενν. 1978), που είναι ακτινολόγος. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.

Δείτε επίσης: Δεν έχει τυχαία τέτοιο κορμί: Αυτή είναι η δίαιτα της Φαίης Σκορδά

Αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι πως θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.

Ο θείος της υπήρξε ο πρώτος εκλεγμένος νομάρχης Κιλκίς και στη συνέχεια διετέλεσε βουλευτής Κιλκίς και υπουργός με το ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Φλώριδης

"Στις εκπομπές που κάναμε με το Γιώργο Λιάγκα περνούσα..." - Η αποκάλυψη "βόμβα" της Φαίης Σκορδά

Στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" εμφανίστηκε πρόσφατα η Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων απάντησε και για τη σχέση της με το Γιώργο Λιάγκα αλλά και το πολύκροτο διαζύγιο τους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν αποκαλύψεις έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η διάσημη παρουσιάστρια μπορεί πλέον στο πλευρό της να έχει έναν άλλον άντρα όμως η θυελλώδης σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει "ενεργή" μιας και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά κι όπως η ίδια λέει "ότι κι αν είναι, δεν παύει να είναι ο πατέρας των παιδιών μου".

Στο τραπέζι τέθηκε το ερώτημα μήπως η κοινή τους επαγγελματική πορεία ήταν αυτή που επηρέασε το ζευγάρι και επέφερε τελικά τον χωρισμό. Η Φαίη Σκορδά απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε"

Δείτε τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share