Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπάραξε ο Κρατερός Κατσούλης: «Σήμερα είχα τη μητέρα μου στο χειρουργείο...»

Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό

27 Φεβρουαρίου 2022 15:38
Σπάραξε ο Κρατερός Κατσούλης: «Σήμερα είχα τη μητέρα μου στο χειρουργείο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς η κατάσταση της μητέρας του δεν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram πως η μητέρα του μπήκε στο χειρουργείο, χωρίς να διευκρινίζει βέβαια τη φύση του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Σκέτος κούκλος: Όταν ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστούσε σε σειρά το μακρινό 1994

Ο Κρατερός Κατσούλης βρίσκεται πάνω από δύο δεκαετίες στον χώρο του θεάματος και αναμφισβήτητα θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ασχολήθηκε με την παρουσίαση μαζί με την πρώην γυναίκα του, Κατερίνα Καραβάτου, αλλά πλέον έχει επιστρέψει δριμύτερος στην υποκριτική.

Δείτε επίσης: «Είχα τη μητέρα μου στο χειρουργείο και...»: Σπαραγμός για τον Κρατερό Κατσούλη

Ο ίδιος είχε κάνει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις σε πολύ νεαρή ηλικία. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν σε ηλικία μόλις 20 ετών για τη σειρά «Φάκελλος Αμαζών».

Ο συνάδελφος του Θανάσης Κουρλαμπάς σε συνέντευξη που είχε δώσει στη «Φωλιά των Κου Κου» θυμήθηκε που είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί σε σειρά που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ τη σεζόν 1994-95.

Πρόκειται για το σίριαλ «Η οργή των θεών», σε σενάριο Θάνου Λειβαδίτη και σκηνοθεσία Κώστα Λυχναρά, που ολοκληρώθηκε μετά από 17 επεισόδια.

Με αφορμή συνέντευξη προβλήθηκαν στην εκπομπή πλάνα από τη σειρά.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε, μεταξύ άλλων, χωρίς να λείψουν τα πειράγματα από τους συνεργάτες του:

«1994 λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για 26 χρόνια πίσω. Είναι πολύς ο καιρός. Τότε γνωριστήκαμε με τον Θανάση. Ήταν η "Οργή των θεών" του Θάνου Λειβαδίτη».

Να σημειωθεί ότι στη σειρά έπαιζαν και οι: Θάνος Λειβαδίτης, Νίκος Γαλανός, Χρήστος Νομικός Τάκης Βουλαλάς, Γιώργος Γεωγλερής, Χρήστος Δακτυλίδης, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρος Δρόσος κ.α.

Δείτε το βίντεο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share