Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καμία σχέση με την Αθήνα: Αυτή είναι η καταγωγή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Ποιο είναι το χωριό της;

27 Φεβρουαρίου 2022 12:21
Καμία σχέση με την Αθήνα: Αυτή είναι η καταγωγή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο δεν έλκει την καταγωγή της από εκεί.

Ο πατέρας της γνωστής παρουσιάστριας κατάγεται από τη Βοιωτία, ενώ η μητέρα της από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: «Παιδιά να σας πω τον πόνο μου...» - Το παράπονο της Τσιμτσιλή on air για τον Θέμη Σοφό

Η ίδια η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην αγαπημένη της Ασπροβάλτα, την οποία επισκεπτόταν πολύ συχνά όταν ήταν παιδί.

τσιμτσιλή καταγωγή

Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν η αναφορά της κάποια στιγμή για τα κύματα που υπάρχουν στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει για το χωριό της: «Εγώ θυμάμαι στο χωριό μου στην Ασπροβάλτα που μπορεί να είχε και δύο μέτρα κύμα και παίζαμε και νιώθαμε πολύ ασφαλείς. Όταν κάποια στιγμή στο ταξίδι του μέλιτος βρέθηκα σε ένα τροπικό μέρος, με ένα κυματάκι 50 εκατοστά, είπα “εγώ ξέρω από τα κύματα της Ασπροβάλτας”. Αλλά αυτά έχουν τόσο έντονη δίνη και χάνεις την ισορροπία σου. Με 50 εκατοστά χάνεις την ισορροπία σου για πλάκα».

«Κουφάθηκε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που την ρώτησε ο Θέμης Σοφός όταν γνωρίστηκαν

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Σταματίνα Τσιμσιλή αποκάλυψε τι της είπε στο πρώτο τους ραντεβού και εκείνη «έπεσε» από τα σύννεφα.

Δείτε επίσης: «Παιδιά να σας πω τον πόνο μου...» - Το παράπονο της Τσιμτσιλή on air για τον Θέμη Σοφό

«Ο Θέμης έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας, ειδικά στο δημόσιο λόγο του. Δε σου κρύβω ότι αυτό το στυλ με είχε ξενίσει στην αρχή της γνωριμίας μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μας ραντεβού με είχε ρωτήσει: «Από που είναι η εκ μητρός καταγωγή σου;» Και του απάντησα με γέλια: «Τι εννοείς; Από που είναι η μαμά μου;» Στην παρουσίαση του βιβλίου ο Θέμης είπε αυτήν τη φράση γλυκά, αυθόρμητα και ειλικρινά. Ήταν χαρούμενος που η σύζυγος του έγραψε ένα βιβλίο και πραγματικά ένιωσε ότι μπαίνω πια σ’ αυτό τον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω γιατί παραξενεύτηκαν κάποιοι ή θεώρησαν υπερβολική τη φράση του. Όποιος, όμως, γνωρίζει τον Θέμη, ξέρει ότι έτσι εκφράζεται», αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share