Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο: «Ποιος είναι αυτός ο αηδιαστικός με το λουλουδένιο πρόβατο;»

Για ποιον το είπε;

27 Φεβρουαρίου 2022 11:29
Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο: «Ποιος είναι αυτός ο αηδιαστικός με το λουλουδένιο πρόβατο;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένος όσο δεν πάει φαίνεται πως είναι ο Άγγελος Λάτσιος με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, που ακούει στο όνομα Γαία.

Οι δυο του δεν κρύβουν τον έρωτά τους και μάλιστα έχουν πολύ ενεργό ρόλο στα social media, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες από τον κοινή τους καθημερινότητα.

Δείτε επίσης: «Προσοχή στα χάπια βιασμού...» - Ο εφιάλτης της Ελένης Μενεγάκη

Το ζευγάρι ταξιδεύει συχνά και ακόμα περισσότερο στην Άνδρο, όπου έχει ξενοδοχειακή μονάδα ο πατριός του Άγγελου Λάτσιου, Ματέο Παντζόπουλος.

Οι δυο τους κάνουν ταξίδια και στο εξωτερικό, ενώ κάνουν στενή παρέα με την κόρη της φωτογράφου Μάρας Δεσύπρη, Ζήνα.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το look του Άγγελου Λάτσιου σε μια φωτογραφία της Ζήνας Δεσύπρη, με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη να αυτοσαρκάζεται και να αποκαλεί τον εαυτό του «ο αηδιαστικός με το λουλουδένιο πρόβατο;»

 Άγγελος Λάτσιος λουλουδένιο πρόβατο

Ούρλιαζε η Ελένη Μενεγάκη: Ο εθισμός του Άγγελου Λάτσιου την έφερε σε απόγνωση!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μια λαμπερή παρουσιάστρια, αλλά και μια μοντέρνα γυναίκα και μητέρα, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στα παιδιά της να διαχειρίζονται καταστάσεις στη ζωή τους όπως αυτά νομίζουν, ανάλογα με την ηλικία καθενός.

Υπάρχουν και στιγμές, όμως, όπου δεν μπορεί να μην αντιδράσει, με τον Άγγελο Λάτσιο ορισμένες φορές να της προκαλεί θυμηδία. Η παρουσιάστρια, όσο άνετη κι αν είναι, δεν μπορεί να μην εκφράσει την αντίθεσή της, όταν διαφωνεί με κάποια συνήθειά του και μια εξ αυτών αφορά έναν εθισμό του.

Ως προς τον εθισμό αυτόν, πρόκειται για τη λατρεία του στα τατουάζ. Η Μενεγάκη είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα, που μπορεί αυτά να προκαλέσουν σε υπερβολική χρήση, και σε μια ανακοίνωση του γιου της «ξέσπασε».

Η απόφαση του Άγγελου που την έκανε έξαλλη

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Άγγελος της ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει τατουάζ μανίκι και οι δυο τους τσακώθηκαν άηρια. Οι φωνές της έφτασαν από τα Μελίσσια μέχρι... την Νέα Πεντέλη, αλλά ο Λάτσιος έμοιαζε αμετανόητος, αφού είναι ενήλικος και μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή του, όπως νομίζει εκείνος, έχοντας πάρει και την απόφαση να κάνει αλλαγή ζωής.

Η Ελένη έφτασε σε σημείο να μιλήσει στον Γιάννη Λάτσιο, παρακαλώντας τον να μιλήσει κι αυτός στον Άγγελο, τονίζοντας πως δε θέλει να τον βλέπει να «σημαδεύει» όλο του το σώμα. Ο Γιάννης την καθησύχασε, από την πλευρά του, υπενθυμίζοντας πως είναι ακόμη νέος και μπορεί να κάνει... τις τρέλες του, αλλά υποσχόμενος πως θα του μιλήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share