Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο ξέσπασμα Κρατερού Κατσούλη: «Τι υποκρισία! Τι ντροπή Θεέ μου...» (photos)

Δίκασε ο γνωστός ηθοποιός!

26 Φεβρουαρίου 2022 20:27
Άγριο ξέσπασμα Κρατερού Κατσούλη: «Τι υποκρισία! Τι ντροπή Θεέ μου...» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις θλιβερές εξελίξεις από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και στο πλευρό των θυμάτων του πολέμου εκτός από τον απλό κόσμο είναι και ο καλλιτεχνικός.

Μεταξύ αυτών, και ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μέσα από κάποια Instastories του θέλησε να εκφράσει δημόσια τη γνώμη του για τις τελευταίες εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία.

κρατεροσ-κατσουλησ-ουκρανια

Σκέτος κούκλος: Όταν ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστούσε σε σειρά το μακρινό 1994

«Απέραντος σεβασμός για τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Και δικαίως! Όλες οι κυβερνήσεις προτίθενται να βοηθήσουν. Δεν θα έπρεπε όμως να ισχύει για όλους τους πρόσφυγες; Υπάρχουν πρόσφυγες πρώτης και δεύτερης διαλογής; Ευρωπαίοι και όχι; Έχει να κάνει με τι συμφέρει; Δεν είναι όλοι άνθρωποι; Δεν μπορεί εν δυνάμει να βρεθούμε όλοι σε μία παρόμοια κατάσταση; Τι υποκρισία! Τι ντροπή Θεέ μου. Όταν βλέπουμε οπλισμένους ανθρώπους, βομβαρδισμένα κτίρια και παιδιά να κλαίνε συγκινούμαστε περισσότερο για κάποιο λόγο από όταν βλέπουμε οπλισμένους ανθρώπους να έχουν χάσει τις δουλειές τους, να χάνουν τα σπίτια τους και πάλι να κλαίνε τα παιδιά. Χρόνια τώρα σε όλο τον κόσμο. Βρες το λάθος.

κρατεροσ-κατσουλησ-ουκρανια

Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, συνορεύουσες χώρες, γείτονες της Ουκρανίας αλλά και μέλη του ΝΑΤΟ. Κατάλαβες τώρα ουκρανικέ λαέ γιατί σας άφησαν μόνους σας; Για να θυσιαστείτε στο πεινασμένο τέρας μήπως αποφευχθεί ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ντροπή μόνο, αλλά όχι τώρα, χρόνια τώρα.

κρατεροσ-κατσουλησ-ουκρανια

Πάμε τώρα σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα και όταν επιστρέψουμε, δε θα μπορούμε να πληρώσουμε ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε καύσιμα, και σε λίγο ανάλογα με τις ξαφνικές εξελίξεις, ίσως και ούτε κάποια άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Αλλά ας μην ταραχτούμε. Πάντα μπορούμε να πάρουμε νέα δάνεια από τις σωτήριες χώρες συμμάχους για να επιβιώσουμε, το καλύτερό τους, απλά θα είναι κατά τι λίγο ακόμα πιο δύσκολη η καθημερινότητα. Αλλά μην ανησυχούμε, θα αναπνέουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

κρατεροσ-κατσουλησ-ουκρανια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share