Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτή τη δουλειά έκανε η Βάσω Λασκαράκη πριν γίνει ηθοποιός!

Δεν είχαμε ιδέα!

26 Φεβρουαρίου 2022 12:56
Αδιανόητο: Αυτή τη δουλειά έκανε η Βάσω Λασκαράκη πριν γίνει ηθοποιός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Οκτωβρίου 1979 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος το 2002.

Η ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Η Πολυκατοικία», «Κλεμμένα Όνειρα», «Το σόι σου» και «Έρωτας Μετά».

Δείτε επίσης: «Με πληγώνει που...» - «Βόμβα» του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη

Παρ' όλα αυτά, η ίδια είχε κάνει και άλλες δουλειές σε μικρή ηλικία πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της, η Βάσω Λασκαράκη εργαζόταν ως σερβιτόρα, υποδοχή σε μαγαζιά και καθαρίστρια μαζί με τους γονείς της.

βάσω Λασκαράκη δουλειά

Χαρούμενος ο Λευτέρης Σουλτάτος: Μίλησε για το επόμενο «βήμα» της η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας παράλληλα πλήρη επιτυχία στα επαγγελματικά τους, με την πρώτη να μας... προλογίζει τα επόμενα «βήματα».

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη καθημερινότητα, μέσα στην οποία δεν πετυχαίνουν μόνο στις ασχολίες τους, αλλά έχουν χρόνο και για την προσωπική τους ζωή, μένοντας μαζί με την κόρη της Λασκαράκη, Εύα.

Οι επόμενες πρωτοβουλίες της Λασκαράκη

Η ηθοποιός, πάντως, μας προϊδεάζει και για το επόμενο «βήμα» της. Με μια αινιγματική δημοσίευση στο Instagram μίλησε για τα καλύτερα, που έρχονται, μην κρύβοντας την χαρά της.

«Δεν ξέρω αν τα μάθατε …. Τα καλύτερα δεν έρχονται … εμείς πρέπει να τα φέρουμε», ανέφερε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και μένει να φανεί το τι θα δούμε τον επόμενο καιρό, αν και ενδεχομένως αναφέρεται στην πιθανή της παρουσία στην τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share