Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Τραγικές ώρες για τη Χριστίνα Σούζη - Χάνει το σπίτι της στο Παγκράτι

Το αγόρασε το 1982!

26 Φεβρουαρίου 2022 12:01
Τραγικές ώρες για τη Χριστίνα Σούζη - Χάνει το σπίτι της στο Παγκράτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Χριστίνα Σούζη, καθώς το σπίτι της στο Παγκράτι είχε βγει σε πλειστηριασμό.

Παρά τις ατελείωτες ώρες εργασίας της δημοφιλούς Μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, όπως είχε αποκαλύψει με επίσημα έγγραφα το Grande Magazine, η Χριστίνα Σούζη με τον σύζυγό της Γιάννη, κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο. Το σπίτι που απέκτησαν το 1982, με «σκληρή» δουλειά και πολλές θυσίες, στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, πλησίον της πλατείας Πλαστήρα.

Δείτε επίσης; Όλα στη φόρα: Αυτή είναι η καταγωγή της Χριστίνας Σούζη

Πρόκειται για διαμέρισμα 81 τ.μ., τρίτου ορόφου, το οποίο στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 βγήκε σε πλειστηριασμό η «ALPHA BANK», με τιμή πρώτης προσφοράς 104.000 ευρώ.

χριστίνα σούζη σπίτι παγκράτι

Το συγκεκριμένο ακίνητο -σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών- βαραίνει προσημείωση υποθήκης υπέρ της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», για ποσό 75.000 ευρώ, καθώς και προσημείωση υποθήκης στην «ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για ποσό 36.120 ευρώ.

Η ίδια η Μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ σε συνέντευξη της παλαιότερα είχε αναφερθεί σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, απόρροια της κρίσης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αναγκάστηκαν να πουλήσουν με τον σύζυγό της το φουσκωτό που διέθεταν, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους.

«Η κρίση με πήγε πολύ πίσω. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έτσι. Δεν λέω να κάνω μια ζωή χλιδάτη, αλλά αν έχω και ένα φουσκωτό… τι έγινε; Αγάπη είναι αυτή και δεν μπορώ να την έχω πια. Το πουλήσαμε με το που άρχισε η κρίση. Δεν μπορούσα να το συντηρήσω. Προτιμώ να δώσω στα παιδιά μου παρά να περνάω εγώ καλά. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πια και η κόρη μου δεν έχει δουλειά συγκεκριμένη. Προσπαθεί να κάνει το διδακτορικό της».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share