Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καταπληκτική ομοιότητα: Αυτή είναι η αδελφή της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Η Αργυρώ του «Σασμού» μας συστήνει την αδελφή της

26 Φεβρουαρίου 2022 11:11
Καταπληκτική ομοιότητα: Αυτή είναι η αδελφή της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο της «Αργυρώς Βρουλάκη» στη σειρά «Σασμός». Μπορεί να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα πλέον για εκείνη, όπως ότι «έχασε» τη μητέρα της σε μικρή ηλικία.

Αυτός είναι και ο λόγος που κράτησε και το επώνυμο Χειλά δίπλα στο όνομά της. Στις χαρές αλλά και στις λύπες έχει δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά τα αδέρφια της, τον Κωνσταντίνο και τη Ζωή.

Και τα τρία αδέρφια ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και ο αδερφός της είναι ηθοποιός ενώ η Ζωή είναι σκηνογράφος κι ενδυματολόγος.

Κάποιες από τις δουλειές της είναι οι παρακάτω παραστάσεις: Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης, Και τώρα: Ο κόσμος ή Αυτό που αποκαλείτε έξω, εμένα δεν μου λέει τίποτα, Οικογένεια Μπες – Βγες αλλά και η παράσταση Μαμά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία οι δύο αδερφές μοιάζουν αρκετά, ενώ έχουν το ίδιο βλέμμα.

Η Ζωή Φαμέλη είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς μοιράζεται στιγμιότυπα από την επαγγελματική της ζωή, αλλά και την προσωπική της όπως φωτογραφίες με τα παιδιά της, Μαρία και Νικόλα.

H Ζωή με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο

Σοκάρει η "Αργυρώ" του Σασμού: Ξέρω κακοποιητή που ανέβασε το βίντεο γράφοντας τι άνθρωποι υπάρχουν

Για τα μηνύματα που έλαβε μετά την προβολή της μικρού μήκους ταινίας της Lacta με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», η οποία αναφέρεται στη γυναικεία κακοποίηση, μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Αναφερόμενη στο βίντεο που έγινε viral, η ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», δήλωσε πως βίωσε πολύ έντονα την εμπειρία των γυρισμάτων.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μετά το βίντεο επικοινώνησαν μαζί της πολλές κακοποιημένες γυναίκες, στέλνοντάς της φωτογραφίες, σημειώνοντας ότι ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εκείνη και τονίζοντας, βέβαια, πως «αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες».

Σοκάρωντας και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός παραδέχθηκε, ακόμη, πως ξέρει περίπτωση ενός άνδρα, ο οποίος κακοποιούσε τη σύντροφό του και παρόλα αυτά ανέβασε το βίντεο «Μη με αφήσεις ποτέ» στα social media, γράφοντας «‘κοίταξε να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν».

«Κυκλοφορεί πολλή τρέλα εκεί έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που, όπως εξομολογήθηκε, έχει δύο επίθετα ως φόρο τιμής στη μητέρα της που έχει πεθάνει. Συγκεκριμένα, το Φαμέλη ήταν το πατρικό της μητέρας και θέλει να το αναφέρει κάθε φορά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share