Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαμός με τη Μαρία Μπακοδήμου: Ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της η παρουσιάστρια

Τους... τσάκωσαν

24 Φεβρουαρίου 2022 17:25
Χαμός με τη Μαρία Μπακοδήμου: Ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπακοδήμου προκάλεσε... αναστάτωση με μια δημόσια της έξοδο, καθώς βρέθηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, και ο φακός τους εντόπισε στο Σύνταγμα.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, ενώ συχνά τους βλέπουμε μαζί. Οι δυο τους αποδεικνύουν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Η Μαρία Μπακοδήμου, που τώρα είναι στα καλύτερά της, και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν αποκτήσει δυο γιους τον Άρη και τον Νικήτα, οι οποίοι σπουδάζουν στο Άμστερνταμ. Μάλιστα, πρόσφατα ο Άρης λάνσαρε τη δική του συλλογή ρούχων, αφού όπως φαίνεται αγαπάει τη μόδα όπως και η μητέρα του.

Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος

Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος μαζί

Η εξομολόγησή της για τον χωρισμό

Η Μαρία Μπακοδήμου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το χωρισμό της με το Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή. Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν…Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Επιπλέον, τόνισε πως η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της δεν ήταν πάντοτε καλή, αλλά υπήρχαν προβλήματα.

Η Μαρία Μπακοδήμου, τόνισε χαρακτηριστικά: «η σχέση μας με το Δημήτρη έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δεν μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Ήταν και ο Δημήτρης πιο ώριμος, είχαν περάσει και τα χρόνια. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share