Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ατύχημα για την Δούκισσα Νομικού

Τι έπαθε;

24 Φεβρουαρίου 2022 13:52
Ατύχημα για την Δούκισσα Νομικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της ότι είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς σκόνταψε με συνέπεια να χτυπήσει την ουρά στην πλάτη της. Ενώ, αυτή είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού της Δούκισσας Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη το 2017.

«Χθες για εσάς ήταν η μέρα 22 22 2 22. Για μένα ήταν η μέρα που έφαγα μια συναρπαστική τούμπα φορώντας 2 κάλτσες με 2 emoticons. Χτύπησα στην ουρά μου» αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού.

Ατύχημα για την Δούκισσα Νομικού

Αποκάλυψη από την Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει ακόμα τα παιδιά της

Μία αποκάλυψη έκανε η Δούκισσα Νομικού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε σχέση με το γεγονός ότι δεν έχει βαπτίσει ακόμα τα παιδιά της.

Παράλληλα, δείτε εδώ ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι η σύντροφος του Χρήστου Φερεντίνου.

Η παρουσιάστρια που λατρεύει την επικοινωνία με τους ακολούθους της έκανε ένα Q & A στο Instagram και τους έδωσε την ευκαιρία να την ρωτήσουν ό,τι θέλουν.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για τη βάφτιση των δυο παιδιών της, Σάββα και Αναστασίας.

«Τι σας σταματάει και δεν έχετε βαφτίσει τα μικρά;», της έγραψε ένας follower και εκείνη εξήγησε ότι έχει αναγκαστεί αρκετές φορές να αναβάλλει τα σχέδια για τη διπλή βάφτιση των παιδιών της, εξαιτίας της πανδημίας.

«Δεν ήταν οι συνθήκες ευνοϊκές μέχρι στιγμής. Πιστεύω το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός, θα τα βαφτίσουμε και τα δύο μαζί», απάντησε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία στο story της Δούκισσας

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει βαφτίσει ακόμα τα παιδιά της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share