Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν της το είχαμε: Σε αυτή τη σχολή είχε περάσει η Κατερίνα Στικούδη!

Το γνωρίζατε;

24 Φεβρουαρίου 2022 11:05
Δεν της το είχαμε: Σε αυτή τη σχολή είχε περάσει η Κατερίνα Στικούδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανένας είναι τη σχολή που είχε περάσει όταν έδωσε πανελλαδικές το μακρινό 2003.

Δείτε επίσης: «Χέλι» η Στικούδη: Το «καυτό» της τσιφτετέλι που «αγγίζει» τις 2.000.000 προβολές στο youtube

Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Το 2005 ήταν η χρονιά-ορόσημο για την επαγγελματική της πορεία, καθώς πήρε μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς.

Κατερίνα Στικούδη σχολή σπουδές

Κατερίνα Στικούδη: Τα τρυφερά λόγια για το γιο και τον άντρα της

Όσον αφορά τον τεσσάρων μηνών γιο της, αποκάλυψε πως «δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη. Είναι μαγικό» και συμπλήρωσε:

«Ο γιος μου είναι ίδιος ο άνδρας μου» ενώ αποκάλυψε, μάλιστα, ότι θα πάρει το όνομα Βύρωνας γιατί «είναι το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Μιλώντας για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, υποστήριξε πως «είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share