Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δραματικές στιγμές για τη Σία Κοσιώνη: Σε απόγνωση η παρουσιάστρια

Μια διαφορετική τοποθέτηση από τη δημοσιογράφο

24 Φεβρουαρίου 2022 10:44
Δραματικές στιγμές για τη Σία Κοσιώνη: Σε απόγνωση η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δραματικές στιγμές ζει ο πλανήτης τις τελευταίες ώρες και η Σία Κοσιώνη δεν μπόρεσε να μην τοποθετηθεί, έχοντας πολλές φορές εκφράσει καίρια θέση ως προς τα εγχώρια και διεθνή ζητήματα.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να αναδειχθεί μέσω της εργασίας της, φτάνοντας σε σημείο να αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς, άλλωστε, την παρουσία της στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές, όπου είχε εντυπωσιάσει με την αμεσότητα των ανταποκρίσεών της και το μεστό της σχολιασμό.

Η διαφορετική ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η Σία Κοσιώνη είναι παρούσα και στην ουκρανική κρίση, ετοιμάζοντας σήμερα (24/2) έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, ενώ χθες (23/2) υποδέχθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ την Αμετρικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται και δημόσια για όσα συμβαίνουν και να κερδίζει ξανά εσχάτως την εμπιστοσύνη του κοινού.

Η δημοσιογράφος, που είναι εσχάτως ενεργή με ένα διαφορετικό τρόπο στα social media, ενημερώνοντάς μας μέσα από τα stories της, πραγματοποίησε μια διαφορετική, μα ουσιώδη ανάρτηση. «Πόσο απαίσια μυρίζει ο πόλεμος», έγραψε με μια φωτογραφία από την Ουκρανία, συγκινώντας με τη δημοσιίευσή της.

Σία Κοσιώνη ανάρτηση για Ουκρανία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share