Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καμία σχέση με τον Χατζηγιάννη: Από που κατάγεται η Ζέτα Μακρυπούλια

Αυτό είναι το μικρό χωριουδάκι

24 Φεβρουαρίου 2022 10:40
Καμία σχέση με τον Χατζηγιάννη: Από που κατάγεται η Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο αγαπητές διάσημες Ελληνίδες, ενώ και το τηλεπαιχνίδι Rouk Zouk, που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στο Ant1, σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποιος ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Ζέτας Μακρυπούλιας.

Ωστόσο, γνώριζες από που κατάγεται η εντυπωσιακή και αγαπημένη Ζέτα Μακρυπούλια;

Η καταγωγή της Ελληνίδας ηθοποιού και παρουσιάστριας, καμία σχέση δεν έχει με αυτή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος κατάγεται, όπως είναι γνωστό από την Κύπρο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, κατάγεται λοιπόν από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το χωριό της Ζέτα Μακρυπούλιας στο βίντεο

Παλάτι: Αυτή είναι η σπιταρόνα 500.000 ευρώ όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, ξεπερνώντας έναν χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από 12 χρόνια κοινής συνύπαρξης, με την ίδια να έχει βρει το μέρος, που θα τη στεγάσει ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχθηκε, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της είναι ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Το φοβερό σπίτι όπου η Ζέτα ξεπερνά τον χωρισμό της

Όλα αυτή η επιτυχία είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η Ζέτα, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη.

Το σπίτι της στον Κεραμεικό κοστίζει γύρω στα 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει το «Yes Magazine» και είναι ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίσμα, όπου η Μακρυπούλια έχει βρει την ησυχία της.

Παλάτι: Αυτή είναι η σπιταρόνα 500.000 ευρώ όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share