Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οικονομική κατάρρευση για διάσημη ηθοποιό συμπρωταγωνίστρια του Στάθη Ψάλτη - "Αν δεν έμενα στο..."

Ο λόγος για...

24 Φεβρουαρίου 2022 10:20
Οικονομική κατάρρευση για διάσημη ηθοποιό συμπρωταγωνίστρια του Στάθη Ψάλτη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Καίτη Φίνου, που συμπρωταγωνιστούσε σε πολλές ταινίες με τον θρυλικό Στάθη Ψάλτη, παρόλο την σημαντική πορεία που σημείωσε στις ταινίες της εποχής των 80ς, έχει να δουλέψει από 2000, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχω να δουλέψω από το 2000. Με βοηθάει πολύ που μένω στο σπίτι του ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα έκανα. Θα γίνω 62 πια, πρέπει να βγω και στη σύνταξη. Θα έχω τα λεφτά της σύνταξής μου και αν κάποια στιγμή με διώξουν από το σπίτι του ηθοποιού, θα μπορώ να νοικιάσω και μια γκαρσονιέρα».

Σήμερα, η Καίτη Φίνου κοντεύει τα 64 και όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε πέσει θύμα βιασμού στα 16 της, ενώ σε ηλικία 46 ετών γνωστός ηθοποιός την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν. Και μπορεί να μην ανέφερε το όνομά του, τόνισε ότι είναι ένας εκ των ηθοποιών που ακούστηκε το όνομά του λόγω των καταγγελιών.

Κραυγή αγωνίας από την Καίτη Φίνου: «Δεν ήξερα...» (Video)

Φτερά έκαναν τα χρήματα της Καίτης Φίνου από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» εξηγώντας τις τραπεζικές της κινήσεις, αλλά και την fake ιστοσελίδα η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας. Ενώ, για τις σεξουαλικές τις εμπειρίες αλλά και τις δοκιμές που έκανε στο κρεβάτι έχει μιλήσει ανοιχτά, η ηθοποιός Καίτη Φίνου, αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποπειράθηκε να κοιμηθεί με γυναίκα.

«Δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες, έβγαλα λόγω κορωνοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share