Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Αλίκη Κατσαβού: Το αποκάλυψε δημόσια για τον νέο σύντροφο μετά τον Κώστα Βουτσά

Η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη

23 Φεβρουαρίου 2022 18:09
«Βόμβα» από την Αλίκη Κατσαβού: Το αποκάλυψε δημόσια για τον νέο σύντροφο μετά τον Κώστα Βουτσά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Κατσαβού δείχνει να έχει επανέλθει στους ρυθμούς της μαζί με το γιο της, Φοίβο, μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, με την ίδια να απαντά στην πιθανή ύπαρξη συντρόφου και τη διαμάχη για τα περιουσιακά στοιχεία στην οικογένεια.

«Υπάρχουν μέρες που είμαι πολύ κουρασμένη και υπάρχουν και πολλές μέρες γελαστές με τον Φοίβο. Με φωνάζει Αλίκη, όπως το έλεγε ο Κώστας.

Είναι καλά η Μάρθα Καραγιάννη, χαμογελαστή και γλυκιά», είπε ερωτηθείσα για τη νονά του Φοίβου.

Τα λόγια για την οικογένεια και το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της

Σχετικά με το αν έχει επαφές με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά τόνισε: «Μιλάμε από καιρού εις καιρόν με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, ειδικά με την Σάντρα».

«Πριν πεθάνει ο Κώστας Βουτσάς ήξερα ότι θα γίνει μια συζήτηση για την περιουσία του. Είπαμε μεταξύ μας ότι θα κάνουμε αυτό που είναι νομικά σωστό», αποκάλυψε.

«Μεγαλώνω ένα μικρό παιδί, δεν μπορώ να έχω ούτε κοινωνική ζωή, ούτε συντρόφους», σημείωσε ερωτηθείσα για το αν έχει σκεφτεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

«Με στεναχώτησαν τα αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή μου στα “Διλήμματα”», ανέφερε κλείνοντας, μιλώντας επίσης και για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του αγαπημένου ηθοποιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share