Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Προσοχή στα χάπια βιασμού...» - Ο εφιάλτης της Ελένης Μενεγάκη

Τι «θορύβησε» την παρουσιάστρια;

23 Φεβρουαρίου 2022 16:32
«Προσοχή στα χάπια βιασμού...» - Ο εφιάλτης της Ελένης Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μια παρουσιάστρια, η οποία λάμπει μπροστά στην κάμερα, αλλά και ένας υπεύθυνος άνθρωπος, κυρίως όταν πρόκειται να συνδράμει τα παιδιά της ως μια στοργική μητέρα, με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας εσχάτως να την έχουν «θορυβήσει».

Η είδηση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα έχει ανησυχήσει τους γονείς, τόσο με την ίδια την είδηση όσο και με την απήχηση που είχε στο κοινό, με τη Μενεγάκη να αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στο σπίτι της. Η ίδια, άλλωστε, έχει δύο κόρες στην εφηβεία και επιθυμεί να τις προστατεύσει με κάθε τρόπο.

Κάπως έτσι, η Ελένη αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να μιλήσει στη Λάουρα και στη Βαλέρια. Η ίδια, μαζί με τον Ματέο και τα τρία κοριτσάκια τους μαζεύτηκαν για πρωινό και, όταν τελείωσαν, ζήτησε από το σύζυγό της να πάρει τη μικρή Μαρίνα για μια βόλτα, επειδή ήθελε να μιλήσει στις δύο κόρες της, λέγοντάς του παράλληλα πως ο Άγγελος Λάτσιος θα έμενε με τον πατέρα του.

Τα στοργικά λόγια της Ελένης στις κόρες της και η υπόσχεση

Ο Ματέο, που δεν χαλάει ποτέ χατίρι στη γυναίκα της ζωής του, δεν της έφερε αντίρρηση και πήρε μαζί του τη Μαρίνα για μια μεγάλη βόλτα. Λίγο μετά, η Ελένη μάζεψε τις κόρες της και θέλησε να τους μιλήσει για το προαναφερθέν θέμα, που προέκυψε στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να τους επιστήσει την προσοχή.

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», η «βασίλισσα» της τηλεόρασης, για την οποία εσχάτως έγινε χαμός σε μαγαζί της Κηφισιάς, μίλησε στις κόρες της, λέγοντας τα εξής: «Αγάπες μου ξέρω, ότι πια έχετε μεγαλώσει κι εγώ δεν μπορώ να είμαι δίπλα σας, όταν βγαίνετε έξω με τις παρέες σας, για να σας προσέχω. Με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, με πολλά κορίτσια να πέφτουν θύματα επιτηδείων που τους ρίχνουν στο ποτό ναρκωτικές ουσίες, θέλω να είστε πολύ προσεκτικές όταν βγαίνετε έξω το βράδυ. Σας εκλιπαρώ να προσέχετε πάρα πολύ γιατί δε θα προλάβετε να καταλάβετε πότε θα σας ρίξουν κάποιο χάπι στο ποτήρι σας».

Yes Magazine παιδιά χάπια βιασμού

Τα κορίτσια άκουγαν τη μητέρα τους προσεκτικά, δίχως να φέρουν αντίρρηση, γνωρίζοντας πως θέλει το καλύτερο για αυτές, με αποτέλεσμα να της υποσεχθούν πως θα είναι προσεκτικές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share