Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στικούδη - Οι αποκαλύψεις για τον τοκετό της (video)

«Δεν το έβαλα κάτω επειδή είμαι μαχήτρια»

23 Φεβρουαρίου 2022 11:29
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στικούδη - Οι αποκαλύψεις για τον τοκετό της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη, στην οποία και μίλησε μεταξύ άλλων για τον δύσκολο τοκετό που είχε φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της.

Βίντεο - σοκ από το «ριφιφί» στην κλινική της Στικούδη και του «Θηρίου»

«Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η γνωστή.

Όσον αφορά τον τεσσάρων μηνών γιο της, αποκάλυψε πως «δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη. Είναι μαγικό» και συμπλήρωσε:

«Ο γιος μου είναι ίδιος ο άνδρας μου» ενώ αποκάλυψε, μάλιστα, ότι θα πάρει το όνομα Βύρωνας γιατί «είναι το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Μιλώντας για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, υποστήριξε πως «είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές».

Τέλος, για την απόφασή της να επιστρέψει στο J2US λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της αλλά και τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε, κατέληξε:

«Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε, αλλά και κόσμος που το στήριξε. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή, έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο; Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share