Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ερωτευμένος ξανά ο Ντέμης Νικολαΐδης: Το παρελθόν και η καταγωγή της νέας του συντρόφου μετά το διαζύγιο με την Δέσποινα Βανδή

Πασίγνωστη παρουσιάστρια

23 Φεβρουαρίου 2022 09:31
Ερωτευμένος ξανά ο Ντέμης Νικολαΐδης:  Το παρελθόν και η καταγωγή της νέας του συντρόφου μετά το διαζύγιο με την Δέσποινα Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να του είχαν "χρεώσει" μοντέλο του GNTM μετά το διαζύγιο με την Δέσποινα Βανδή αλλά τελικά άλλη είναι η αλήθεια! Το περιοδικό Ciao έβγαλε ντοκουμέντα στη δημοσιότητα από έξοδο του Ντέμη Νικολαΐδη με.. νέα παρέα!Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του εν λόγω περιοδικού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διασκέδασε σε μαγαζί του Ψυχικού μαζί με φίλους και ξανθιά αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA.

Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ του Ciao, o Ντέμης Νικολαϊδης συνοδευόμενος από τους φίλους του κάθισαν στο τραπέζι τους και εκείνος πήρε μια άδεια καρέκλα την οποία τοποθέτησε δίπλα του. Λίγο αργότερα μπήκε στο μαγαζί η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου και έκατσε στο πλάι του.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα! Η ατμόσφαιρα ήταν όλο και πιο ευχάριστη και όλο και πιο οικεία ανάμεσα στους δυο. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share