Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα - «Ξεχνάω ότι στην Ελλάδα...» (video)

Τι συνέβη;

22 Φεβρουαρίου 2022 22:36
Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα - «Ξεχνάω ότι στην Ελλάδα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τα θέματα της επικαιρότητας ασχολήθηκε η σημερινή 22/2 εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τα σχολίασε με τον δικό της τρόπο. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, σχετικά με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, ο Αντώνης Κανάκης, θέλησε να ασκήσει τη δική του κριτική στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Μάνια Ντέλου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη

Μάλιστα, ο ίδιος ο παρουσιαστής πάντα παίρνει θέση στα θέματα στα οποία θεωρεί ότι μπορεί να συμμετάσχει και να αποτελέσει μια δημόσια φωνή. Πρόσφατα, αντιστοίχως, είχε εναντιωθεί στην Σία Κοσιώνη σχετικά με τις δηλώσεις της στην εκπομπή Προσωπικά.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη

«Υπάρχει ένα αφήγημα σε κάθε κρίση. Περνάνε ένα non paper και στέλνουν σε υπουργούς ότι αυτή την π@π#ρα θα λέμε από τώρα. Βγαίνουν όλοι και μας λένε ότι όλα είναι πιο φθηνά στην Ελλάδα. Εκτός από ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά και έτσι να ήταν αυτοί οι δείκτες και αυτές οι αναφορές απομονωμένες δεν έχουν αξία.

Για παράδειγμα πληρώνεις εδώ ρεύμα στην Ελλάδα 100 ευρώ και στην Ελβετία 150ευρώ. Βγαίνω και λέω έχουμε φθηνότερο ρεύμα εδώ. Ξεχνάω ότι στην Ελλάδα ο κατώτατος μισθός είναι 600 ευρώ και στην Ελβετία είναι 2.000 ευρώ οπότε καταλάβετε στη συνάρτηση με άλλους δείκτες τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

4 χτυπήματα του Αντώνη Κανάκη σε 60 λεπτά: Κόλαση στον ΑΝΤ1

Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης για ακόμα μια μέρα από τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος έχει απογειώσει την τηλεθέαση του ΑΝΤ1.

Το "Ράδιο Αρβύλα" βρίσκεται απέναντι από τα δελτία ειδήσεων μεγάλων καναλιών και κυρίως εκείνων του Star, Open, ΣΚΑΙ και Mega και την Δευτέρα (21/02) κατάφερε για ακόμα μια μέρα να τα "εξαφανίσει"!

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του βρέθηκαν ξανά στην κορυφή με το εντυπωσιακό 20%, αν αναλογιστεί κανείς τον ανταγωνισμό που έχει απέναντί του! Έτσι ξανά το Ράδιο Αρβύλα επιβεβαιώνει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν από το κανάλι του Αμαρουσίου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share