Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σαν πεντάστερο ξενοδοχείο: Αυτό είναι το «παλάτι» της Ρούλας Κορομηλά

Μοντέρνο και ζεστό

22 Φεβρουαρίου 2022 11:03
Σαν πεντάστερο ξενοδοχείο: Αυτό είναι το «παλάτι» της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90 στο τηλεοπτικό τοπίο, πλέον απολαμβάνει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και περνάει όμορφες στιγμές στο μοντέρνο σπίτι της.

Η μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά, έχει κλασικό στιλ, με vintage στοιχεία και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι είναι πολύ ζεστό.

Δείτε επίσης: Ζει ξανά τον έρωτα η Ρούλα Κορομήλα! Αυτός είναι ο άντρας που την κάνει να λιώνει στην αγκαλιά του!

Εσωτερική σκάλα, ξύλινες λεπτομέρειες, μια μεγάλη και μοντέρνα κουζίνα, όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα κάνουν το σπίτι της να μοιάζει άνετο και πολυτελές.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπίτι της Ρούλας Κορομηλά

σπίτι Ρούλα Κορομηλά σαλόνι

σπίτι Ρούλα Κορομηλά σκάλα

σπίτι Ρούλα Κορομηλά καναπές

σπίτι Ρούλα Κορομηλά πίνακες

σπίτι Ρούλα Κορομηλά πισίνα

"Ήμουν έγκυος...": Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά που μας ανατρίχιασε!

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share