Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα για Δανάη Μπάρκα: Ο πρωην και ο νυν σύντροφος! Μάθε με ποιον…συγκατοικεί

Αποκάλυψη τώρα!

22 Φεβρουαρίου 2022 09:56
Βόμβα για Δανάη Μπάρκα: Ο πρωην και ο νυν σύντροφος! Μάθε με ποιον…συγκατοικεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν οι φήμες πως η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος δεν είναι απλά συνεργάτες και φίλοι.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής δεν λείπουν και τα «παιχνίδια» μεταξύ τους με πολλές αναφορές σε γάμο και παιδιά.

Πρόσφατα ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πήρε σκυλάκι και φυσικά η Δανάη Μπάρκα το βάφτισε κάνοντας έτσι την σχέση τους πιο σημαντική.

Η Μαρία Ηλιάκη εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής και ρώτησε με τον δικό της τρόπο αν ο σκύλος του Τίμου μένει μαζί του ή με την Δανάη.

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» ο Τίμος Ζαχαράτος.

Ο γοητευτικός σεφ του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε μάλιστα πως η μητέρα του, εγκρίνει την νεαρή παρουσιάστρια για νύφη της.

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε στην αγάπη του στη μαγειρική και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Η μαγειρική υπήρχε στο dna της οικογένειας. H μητέρα μου και ο θείος μου έκαναν την ίδια δουλειά. Στη μαγειρική έβρισκα τη γαλήνη μου.

Δε θυμάμαι ούτε μια μέρα στη ζωή μου που είπα να σχολάσω. Δούλεψα στο Παρίσι με τον καλύτερο σεφ του κόσμου. Δούλεψα στο εστιατόριό του.

Βόμβα για Δανάη Μπάρκα: Ο πρωην και ο νυν σύντροφος! Μάθε με ποιον…συγκατοικεί

Κάθε μέρα είχαμε bullying. Έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια.

Με τη μαγειρική είμαι ερωτευμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω ακόμη κι αν δεν είχα να φάω. Για πάρα πολύ καιρό έμενα σε ένα δωμάτιο εφτά τετραγωνικών.

Είχε τύχει πολλές φορές να μην έχω να φάω» είπε αρχικά ο Τίμος Ζαχαράτος.

Όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα, ο ίδιος ανέφερε: «Σιγά σιγά θα το πάρω το κορίτσι.

Το προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, σιγά σιγά, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας. Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε.

Είχαμε μαζευτεί μια φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω “μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο” και το πήρα.

Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με τη Δανάη, την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει.

Αν είναι καλή η γυναίκα, πάντα εγκρίνει η μητέρα μου.

Είμαι 31, κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος.

Δε με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που έχω ξεχωρίσει σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον. Σαν κοπέλα έχει στοιχεία που θα μου αρέσουν. Εντάξει κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε αλλά δε ξέρεις ποτέ που θα βγει».

«Μπορεί να μένει στο σπίτι και της Δανάης και του Τίμου χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι διαφορετικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κρικοριάν αφήνοντας να εννοηθεί πως η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος μπορεί να συγκατοικούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share