Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν θα συγχωρήσω τον Αλέξανδρο Ρήγα, δεν τον αναγνωρίζω»

«Δεν με λυπεί καθόλου όταν διαγράφω ανθρώπους»

21 Φεβρουαρίου 2022 20:44
Έξαλλη η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν θα συγχωρήσω τον Αλέξανδρο Ρήγα, δεν τον αναγνωρίζω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και μεταξύ άλλων μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για τον Αλέξανδρο Ρήγα, με την ίδια να τονίζει πως δεν έχει συγχωρήσει τον γνωστό ηθοποιό.

«Του είχα θυμώσει πάρα πολύ. Όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρήσω. Δεν θα προλάβει καν να μου πει συγγνώμη. Δεν με λυπεί καθόλου όταν διαγράφω ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η συγκλονιστική κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Γιατί είχαν εξαφανιστεί λίγο πριν την δολοφονία του;

Επίσης, μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε ότι «ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μια σχέση ζωής παράλληλη. Δεν ξέρω τι έβλεπε σε εμένα. Εγώ τον θαύμαζα πάρα πολύ. Όσο ήμουν με τον Μαρίνο ήμουν προστατευμένη πολύ στα μαγαζιά, ένας μου έδωσε ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί».

«Ο έρωτας δεν έχει στεγανά. Υπήρξαν πολλοί ομοφυλόφιλοι που με ερωτεύτηκαν. Ο έρωτας είναι έρωτας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα:

«Η εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου...» - «Βόμβα» για τον παρουσιαστή

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί από το προσκήνιο εδώ και πολύ καιρό, με ένα γνωστό πρόσωπο της showbiz να αναφέρεται στην εξαφάνισή του.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) η... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share