Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγωνία με την υγεία της Ρούλας Κορομηλά: Η φωτογραφία που σκόρπισε ανησυχία...

Τι συνέβη;

21 Φεβρουαρίου 2022 15:28
Αγωνία με την υγεία της Ρούλας Κορομηλά: Η φωτογραφία που σκόρπισε ανησυχία...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά προκάλεσε ανησυχία; Μια φωτογραφία που ομολογουμένως προκαλεί ανησυχία δημοσίευσε χθες το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstgaram η Ρούλα Κορομηλά.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο η παρουσιάστρια ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της με το βλέμμα της στο πάτωμα.

Φαίνεται να είναι πολύ αδυνατισμένη και θλιμμένη, ενώ εντύπωση προκαλούν τα πολύ λεπτά άκρα της και το πρόσωπο της. Συμβαίνει κάτι ή απλά πρόκειται για πολύ κακή επεξεργασία της φωτογραφίας;

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από διαδικτυακή ακόλουθο της παρουσιάστριας η οποία σχολίασε:

«Ρουλα μου αγαπημένη!!! Δεν ξέρω γιατί…αλλά εγώ διακρίνω μια θλίψη στο πρόσωπο σου…μετά από τόσα χρόνια επέτρεψε μου να πω…πως ξέρω το χαμόγελο σου…κι εδώ δυστυχώς δεν το βλέπω…μακάρι να κάνω λάθος…».

Δείτε τη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά:

Αγωνία με την υγεία της Ρούλας Κορομηλά: Η φωτογραφία που σκόρπισε ανησυχία...

Θάνατοι σοκ για την Ρούλα Κορομηλά!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και δεν έκρυψε πως είναι βυθισμένη στην θλίψη με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη με τον κορωνοϊό και για όσους έφυγαν από τη ζωή τον τελευταίο καιρό.

Με αφορμή τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν πριν από μερικές μέρες στην χώρα μας, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στη χρήση μάσκας και στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι τους τελευταίους μήνες.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως τόσο οι άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή όσο και η απομόνωση που βιώνουμε, είναι πραγματικά μία κατάσταση που προκαλεί θλίψη. Δείτε εδώ το δημόσιο ξέσπασμα που είχε πριν από μερικές μέρες η Ρούλα Κορομηλά.

Πόσο; Αυτό είναι το ύψος της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό. Τόσο η ευφράδεια του λόγου της όσο και η εντυπωσιακή εμφάνισή της την έχουν κατατάξει δικαίως στο top 10 των Ελληνίδων παρουσιαστριών.

Από τις πρώτες τις εμφανίσεις στο γυαλί είχε ξεχωρίσει για τα καλλίγραμμα πόδια της που θύμιζαν... μοντέλο. Κι όμως, η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι τόσο ψηλή όσο νομίζαμε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει ύψος 1,67. Μπορεί να μην είναι δύο μέτρα αλλά σίγουρα είναι μια κούκλα ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αποκάλυψη σχετικά με την παρουσιάστρια που μας αφήνει άφωνους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share