Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ατύχημα» για την Ιωάννα Τούνη (Video)

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

21 Φεβρουαρίου 2022 14:13
«Ατύχημα» για την Ιωάννα Τούνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Αράχωβα πέρασαν το Σαββακύριακο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer θέλησε να δείξει στον αγαπημένο της πως είναι πολύ καλή στο πατινάζ. Έτσι φόρεσε τα παγοπέδιλα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε το κινητό για να την καταγράψει να κάνει ice skating.

Κάπως έτσι κατέγραψε και την τούμπα της αγαπημένης του στον πάγο, με τον ίδιο να ξεσπά σε γέλια. Ωστόσο η Ιωάννα Τούνη δεν έδειξε να πτοείται καθώς σηκώθηκε και συνέχισε το πατινάζ. Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη πριν λίγες ημέρες της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@» - Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της!

Το μήνυμα που έλαβε κατά λάθος από “φίλη” της αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα» αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story που δημοσίευσε. Παράλληλα, με ένα βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο youtube κάνει τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου της σπιτιού η Ιωάννα Τούνη.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@@@ στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Άγριο κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη από φίλη της

Χθες γνωστο-φίλη μου, νομίζω ότι πάει να στείλει μήνυμα σε άλλον και να με κράξει και κατά λάθος το στέλνει σ’ εμένα” αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story που δημοσίευσε. Το συγκεκριμένο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ.... στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share