Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Είναι σοκαριστικό...»: Ο χωρισμός που «τσάκισε» τον Νίκο Μουτσινά

Το σχόλιο του παρουσιαστή

19 Φεβρουαρίου 2022 12:06
«Είναι σοκαριστικό...»: Ο χωρισμός που «τσάκισε» τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και το έχει δείξει πολλές φορές, σχολιάζοντας σε μια περίπτωση έναν χωρισμό στη showbiz.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Αθηνά New York αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι κα πάλι ελεύθερη και ωραία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος βρίσκεται με άλλη.

Το ζευγάρι του The Bachelor 2 δεν είναι πλέον μαζί, μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας για την σχέση του.

Το σχόλιο του Μουτσινά για τον χωρισμό

Ο Νίκος Μουτσινάς, την Τετάρτη (16/2) θέλει να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι τον χωρισμό του Αλέξη Παππά με την Αθηνά New York λέγοντας: «Τραγικό. Φρικτό. Αναπάντεχο. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια. Θέλει λίγο δύναμη γιατί είναι live.

H Αθηνά New York και ο Αλέξης Παππάς δεν είναι πλέον μαζί. Δύο φωτογραφία της Αθηνάς ήταν αρκετές για αν επιβεβαιώσουν αυτό που εδώ και αρκετό καιρό συζητιόταν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ένας φόβος που όλοι μας προσευχόμασταν να μην βγει αληθινός. Εγώ θα έκανα μήνυση στον Alpha, είναι κρίμα, εγώ είχα πιστέψει σε αυτό το ζευγάρι, στις στιγμές τους, δεν τις είδα αλλά είναι σαν να τις είδα. Τόσα ραντεβού, τόσα φιλιά, τόσο λουλούδια. Συγχωρέστε με δεν μπορώ να συνεχίσω με λέξεις, αλλά μόνο με νότες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share