Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Μας βρίζουν και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο» (video)

«Δε γίνεται να μην το πω»

18 Φεβρουαρίου 2022 18:20
Ξέσπασμα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Μας βρίζουν και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/2) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μαζί με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση λίγο πριν αρραβωνιαστούν.

Γιατί πρέπει να "φάω στη μάπα" κάποιον Μαυρίκιο Μαυρικίου; Η σχέση του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μεταξύ άλλων το ζευγάρι μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν και για τις αρνητικές κριτικές που δέχονται από ανθρώπους των τηλεοπτικών πάνελ.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και αυτοί που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και μας βρίζουν σε κάτι πρωινά κάτι αγαπημένοι πανελίστες, τώρα τους ξέρετε όλοι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι μόλις τελειώσει η εκπομπή τους, μας παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε τι ώρα να έρθουν για να είμαστε εκεί. Δεν γίνεται να μην το πω».

Γενέθλια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου - Η έκπληξη υπερπαραγωγή της Ιλαέιρα Ζήση

Η σύντροφος του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση, ετοίμασε ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά του «καλού» της, μαζί με τους γονείς του και καλούς φίλους και η κάμερα του Mega Καλημέρα ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί τους, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν τον αρραβώνα τους!

Το «MEGA Καλημέρα» συνάντησε λοιπόν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι, τον Μαυρίκιο Μαυρκίου και την Ιλάειρα, που δεν χάνει την ευκαιρία να αποδείξει την αγάπη της για εκείνον, και του έκανε πάρτι -έκπληξη καλώντας γνωστούς και φίλους!

«Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, εμείς δεν προκαλούμε ούτε προσκαλούμε κανέναν, εκείνοι μας καλούν», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. «Βρήκε το καλύτερο κορίτσι», ανέφερε ο πατέρας του Μαυρίκιου για την Ιλάειρα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share