Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Τι του είχε ζητήσει (video)

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά για αυτή τη συγγενική σχέση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

18 Φεβρουαρίου 2022 16:53
Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανιψιά του Αγίου Παϊσίου  – Τι του είχε ζητήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και αποκάλυψε πώς έμαθε ότι ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος της.

Δείτε επίσης: Προκόπης Αγαθοκλέους: 9+1 άγνωστες πληροφορίες για τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο

“Είχα πάει στα Ιωάννινα, ήρθαν δύο κορίτσια στη ρεσεψιόν και μου άφησαν ένα σημείωμα. Συναντηθήκαμε και μου είπαν ότι είναι δεύτερες ξαδέλφες μου. Ρώτησα από πού είμαστε ξαδέλφες και μου είπαν «η μαμά σου και ο θείος ο Παΐσιος είναι πρώτα ξαδέλφια».

μαριω-ανιψια-παισιοσ

Ο παππούς Παΐσιος ήξερε για μένα και λέω φαντάζομαι τι θα λέει για μένα που τραγουδάω ρεμπέτικα. Άκουγα ιστορίες ότι είναι θαυματουργός και δεν ήξερα ότι είναι θείος μου. Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό, όταν έμαθα ότι είναι θείος μου. Ανατρίχιασα.

Ο καημός της μητέρας μου ήταν που έφυγαν από τα Φάρασα. Η αδελφή της μητέρας μου γεννήθηκε μέσα στο καΐκι που πήραν για να φύγουν από τα Φάρασα. Η γιαγιά μου πέθανε μέσα στο καΐκι από επιλόχειο πυρετό και την πέταξαν στη θάλασσα. Η μητέρα μου πόνεσε από την σκηνή που είδε, έμεινε μόνη της με δυο αδελφάκια”, τόνισε η γνωστή ρεμπέτισσα.

Στη συνέχεια, η Μαριώ αποκάλυψε τι είχε ζητήσει από τον Άγιο Παΐσιο.

“Ζήτησα από τον παππού Παΐσιο να σταματήσω να καπνίζω και ξύπνησα την επόμενη μέρα και δεν ήθελα να ακουμπήσω το τσιγάρο. Είναι μέσα μου ο θείος Παΐσιος. Ο Άγιος Παΐσιος είναι ο άγιος όλου του κόσμου. Είναι δέος να ξέρεις πως υπήρχε μέσα στην οικογένεια μας ο Άγιος Παΐσιος, μάς βοηθάει όλους ο Άγιος Παΐσιος. Μου στάθηκε ο παππούς ο Παΐσιος σε δύσκολες στιγμές. Είναι στο σπίτι μου, είναι μπροστά μου, είναι στην οικογένειά μου. Κάθε φορά που τον σκέφτομαι τον παππούλη μου ανατριχιάζω, νιώθω ότι είναι εδώ. Πάντα κουβαλάω πάνω μου τη φωτογραφία του παππούλη μου”.

Άναψε φωτιές ο «Άγιος Παΐσιος» - Μήνυση και αγωγή 200.000 ευρώ

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, με αφορμή τη σειρά του Mega για τη ζωή και τον βίο του Αγίου Παΐσιου.

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για το σίριαλ, στην οποία έκανε λόγο για «πρότζεκτ αποβλάκωσης»:

-Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση;
-Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη τεράστια περιθώρια.
-Να αποβλακωθούμε περισσότερο;
-Όχι. Να εκδηλώσουμε την αποβλάκωσή μας πιο απενοχοποιημένα.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από εκκλησιαστικούς κύκλους.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος είπε ότι ο όρος "αποβλάκωση” είναι ενδεικτικός του τρόπου με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος αντιμετωπίζει απορριπτικά το περιεχόμενο της πίστης και του ζήτησε όταν δεν μπορεί να βιώσει αυτό το περιεχόμενο της πίστης, "καλύτερα να σιωπάτε, να μην το αποδομείτε, ούτε να το αποδυναμώνετε με σκοπό να αποδείξετε την "αποβλάκωση” και την "απενοχοποίηση”".

Και η απάντηση Τατσόπουλου ήταν: Μητροπολίτη, δεν σκοπεύω να σιωπήσω. Δεν σιώπησα ποτέ, δεν θα σιωπήσω και τώρα. Ο καιρός που σιωπούσαμε μπροστά στους μητροπολίτες παρήλθε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share