Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι η κούκλα μητέρα της Βίκυς Καγιά

Το μήλο... κάτω από τη μηλιά

18 Φεβρουαρίου 2022 13:25
Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι η κούκλα μητέρα της Βίκυς Καγιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά είναι πάντοτε μια από τις πιο όμορφες και ελκυστικές γυναίκες στην χώρα μας, κάτι που οφείλει ίσως και... στη μητέρα της, που είναι εξίσου υπέροχη.

Το πασίγνωστο και καταξιωμένο μοντέλο, που πρόσφατα συγκίνησε για τα παιδιά του, διαθέτει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Βίκυ Καγιά: Αυτή είναι η πανέμορφη μητέρα της

Έτσι, η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και κριτής του «Greece’s Next Top Model» δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με την μητέρα της, Αλεξάνδρα, που φαίνεται να έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους.

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι η κούκλα μητέρα της Βίκυς Καγιά

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι η κούκλα μητέρα της Βίκυς Καγιά

Η 15χρονn Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Λευτέρη Πανταζή (Video)

Βίκυ Καγιά: Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της μεγάλης επιτυχίας του «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” στο οποίο είχε δίπλα του την τότε ανερχόμενη Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους ακολούθους του ο Λευτέρης Πανταζής.

Τότε η πανέμορφη Καγιά πήγαινε σχολείο ακόμα και ήταν μόλις 15 ετών όταν πρωταγωνίστησε στο videoclip του τραγουδιού. «Από τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ «Το ωραιότερο πλασμα του κοσμου» με την Βίκυ Καγιά ».

Βίκυ Καγιά: Η ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο Instagram:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά είχε πει ότι εκείνη την περίοδο, οι καθηγητές και οι συμμαθητές της στο σχολείο πίστευαν ότι είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή. Όσο για τον ίδιο τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, έχει πει για τη συγκεκριμένη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά:

«Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Είναι φίλη μου, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί.

Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share