Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γι' αυτό έχει ασυνήθιστο επίθετο: Αυτή είναι η καταγωγή του Αντώνη Σρόιτερ!

Αποκάλυψη!

18 Φεβρουαρίου 2022 12:38
Γι' αυτό έχει ασυνήθιστο επίθετο: Αυτή είναι η καταγωγή του Αντώνη Σρόιτερ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Σρόιτερ είναι Έλληνας δημοσιογράφος γερμανικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού σε ηλικία 34 ετών, τα ηνία του οποίου διατηρεί έως σήμερα. Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή "Αυτοψία". Από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2020, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν το πρώτο δελτίο σε τηλεθέαση από τα άλλα δελτία ιδιωτικών τηλεοπτικών δικτύων με πανελλήνια κάλυψη.

Γι' αυτό έχει ασυνήθιστο επίθετο: Αυτή είναι η καταγωγή του Αντώνη Σρόιτερ!

Έξαλλη η Σκορδά με Σρόιτερ: «Δεν με ενδιαφέρει...» (Video)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πήγες στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, και μια δήλωση από έναν συγκρατούμενο του Δημήτρη Λιγνάδη πως «ήταν τύχη για εμάς».

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένας εξ αυτών είπε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε Ήταν τύχη.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε»!

Η Φαίη Σκορδά είπε «αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο… όταν ακούω κρατούμενο, που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια για τον εορτασμό… Τη μια στιγμή; Είναι η προσωπική μου θέση… Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα»! Επίσης, έξαλλη είχε γίνει στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της πριν λίγες ημέρες.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντίθετη άποψη:

- «Αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιπππίδης είναι στη φυλακή

- Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό…. Το κάνουν και τα μεσημεριανά χρόνια» και τότε ο Λιάγκας είπε «είναι δημοσιογραφική επιτυχία….»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share